mandag 25. mars 2019

Tyg metervara

Vi har en mängd metervaror att välja blan så att du enkelt kan komma igång med symaskinen. Unika mönster och en mängd olika material gör. Tyget är mycket populärt till gardiner, dynor och olika inredningsdetaljer. Bland våra metervaror finns något för alla smaker och alla tillfällen.


Tyger och metervaror hos Ellos till bra priser.

Välj bland mängder av tyger i metervaror i olika färger och modeller. Shoppa enkelt online hos Ellos. Vi har tyger för alla årstider, exempelvis värmande ull till det kalla vinterhalvåret och svalkande linne till de heta sommarmånaderna. Alla våra tyger säljs som metervara , och priset visas per meter.


Våra priser är mycket konkurrenskraftiga – vi vill inte att det ska vara dyrt att vara kreativ. Här hittar du mängder med metervaror och klipp till ditt hem. Tyger i fina mönster och färger för dig som gillar att skapa fritt och sy själv.


Tyger i metervara i olika material, mönster som retro tyg , barntyg, sammetstyg metervara och tyg med stjärnor.

Passa även på och kolla in våra tyger rea. Populära tyger i sortimentet är bland annat: linnetyg (1 linne), gardintyg, konstläder, fleece, markistyg samt bomullstyger som jeanstyg och mycket mer! Nästan alla våra textilier säljs som tyg-metervara , men här finns också hemtextil i form av bland annat frotté, vaxdukar, färdigsydda gardiner och mörkläggningsgardiner. Här har vi samlat mönstrade, enfärgade, digitaltryckta och mörkläggande gardintyger.


Färdigsydda gardinkappor på metervara och färdigsydda gardinerlängder. Många av dessa tyger lämpar sig till all sorts inredning och pyssel. Om du ska sy heminredning som inte slits så mycket, till exempel gardiner eller prydnadskuddar så kan du välja ganska fritt bland alla tyger.


Men om du ska klä om större möbler som används mycket behöver du däremot ett slitstarkt tyg. Utforska vårt sortiment av tyger i metervara och hitta det tyg som du behöver för att kunna sy snygga gardiner och klä dina möbler i. Vi har snabba leveranser som ser till att det inte dröjer länge innan du har fått hem dina beställda varor. Köp tyg i metervara online hos oss.


Priserna är per decimeter om det inte är en stuvbit. Skapa kuddar, gardiner, dukar och mycket mer i vilket tyg du vill. Här på Textilgallerian hittar du ett brett sortiment av textilier i olika material och kulörer.


Inte nog med att vi erbjuder ett gediget sortiment av bland annat blommiga, prickiga, enfärgade och randiga tyger, vi har även tyger från välkända varumärken. Vi har ett stort sortiment av mönster i många. Det är bara att välja din favoritmetervara.

Tyg på metervara online Upptäck ett brett utbud tyger med uttrycksfulla mönster, vackra blommor och kraftfulla färger. Låt kreativiteten flöda och sätt igång med ditt Gör det själv-projekt, eller DIY, med våra ekologiska tyger. Sy en kudde, ett påslakan eller en helt egen väska i Gudrunstil. Klä om stolarna eller sy en gardin - bara fantasin sätter gränser. Med nya textila detaljer kan du skapa en helt ny känsla i ditt hem.


Du sökte på tyg metervara 2träffar. MERRY XMAS metervara. LIV metervara - glesvävd. Detta tyg finns även som fuskhisskappa på metervara i bomull med tre lagda veck. Alla metervaror mäts till efter din begäran och får ej returneras.


Tygverket är Sveriges största och bästa butik för tyger och sömnad på nätet. Vi har ett brett sortiment av möbeltyger, designtyger, sybehör och symaskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg