tirsdag 5. mars 2019

Stor puff

Med en puff som fotskammel blir det ekstra avslappende å lene seg tilbake i godstolen eller sofaen. En puff kan tilføre rommet det lille ekstra. Sittepuffer kan også være en god løsning hvis du ønsker ekstra sitteplasser. Vi elsker multifunksjonelle møbler.


Velvet stor puff Allsidig, lettplassert og behagelig puff kledd i myk fløyel. La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under.

Her finner du både små og store puffer, puffer både med og uten oppbevaring, enkle fotpaller og pene paller som gir stuen din det lille ekstra. Pent brukt, prisen er pr stk eksklusiv mva, som kommer i tillegg med. Vi har også mye annet å velge mellom innen sofagrupper og loungemøbler - sjekk ut alle våre annonser!


Pentaformet puff i to størrelser. Bruk alene, som et salongmøbler i spisestuen eller soverommet ditt, eller samle flere puffer i stor skala salongområde som spiller rundt med former og farger. Five Pouf er et allsidig, brukervennlig design som er både komfortabelt og moderne. Trekket er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin.


Vi har puff med oppbevaring og puff uten oppbevaring. Stort utvalg av benker, puffer og fotskamler til stuen.

Sjekk vårt utvalg og hent i. Er det hygge, komfort og avslapping du ønsker, er en puff uunnværlig. Med en puff eller en stor , myk gulvpute sender du et klart signal om at det er plass til avslapping på en eksklusiv måte. Få varene levert hjem. Puff i stoff eller skinn.


Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask og enkel handel på Ellos.


Den varmer og gir en lun stemning til utestuen, stuen eller på hytta. For større innkjøp, ta kontakt med en av våre selgere for en totalpris. Om den skal sendes kommer frakt i tillegg. Ta kontakt for fraktpris.


Se også andre mine annonser med ting til salgs. Stor puff med avtakbar trekk. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Leveres som puff , stol med og uten armlener, sofa og hjørnesofa med ulike antall seter og med chaiselong. Tekstilet Shadow er vevd med en teknikk som gir tekstilet en deilig soft look effekt.

Sammensetningen av bomull og lin gir tekstile et naturlig og tidløst utrykk. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Via Alessandro Scarlatti, 196.


Finn en puff som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg