mandag 25. mars 2019

Tapet foto

Perfekt til hjemmet, kontoret, restauranten, butikken, klubbhuset, etc. Til glassflater, bil og båt. Se alle mulighetene her. Aluminium, akryl og andre formater. Flott eksponering av bilder.


Tepper med egen logo og design.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Våre fototapeter kan leveres i akkurat de målene du ønsker, og finner du et motiv du liker, men som ikke passer helt, kan våre dyktige bilderedigerere hjelpe deg med å tilpasse bildet på best mulig måte. Her kan du designe ditt eget tapet.


Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et foto eller en annen type illustrasjon. Vi godtar alle bildeformater. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder.


Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv. Hver variant i vårt galleri av bylandskap og stedsspesifikke tapeter har sin egen karakteristiske stil.

For eksempel, et populært valg er å ha et bykart som tapet. Vi har også egen håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og flislegging. Vi leverer hovedsaklig til Malmefjorden, Eide, Fræna, Molde, Averøy, Gjemnes og Aukra.


Men også til mange andre kommuner. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Välj bland hundratals motiv och designers eller tryck ditt eget motiv. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Det spiller ingen rolle hvilket bilde du vil trykke, så lenge det har høy nok oppløsning.


Bildet du velger, enten det er et foto , en tegning eller en annen illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter i lerretsbildet. Hvis du vil trykke et lerretsbilde på x centimeter, må du altså laste opp et bilde som er minst 6x 600. Bestill en fotofremkalling og vis dine bilder frem. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.


Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser. Våt smarte bestillingssystem sjekker automatisk kvaliteten på filen din, så vi sikrer at kvaliteten på veggbildet blir optimal.


Bilo koja slika na vašem zidu!

Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Na ove cene fototapeta odobravamo popusta! Poručite online ili pronađite najbližu ROMA Company maloprodaju. I tillegg til antall piksler er også andre faktorer med på å avgjøre om kvaliteten er tilstrekkelig for å lage et tapet av et bilde. Lysforholdene i bildet er med på å påvirke det endelige resultatet.


Et mørkere bilde krever ofte høyere oppløsning for å oppnå et godt resultat. Fokus i bildet spiller også inn. Vi importerer produkter til hjemmet sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet. Våre kunder er ledende interiør-, fargehandlere og byggevareforretninger.


Det er vi stolte av og veldig glade for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg