tirsdag 13. februar 2018

Trestjerner gulvrens

Trestjerner gulvrens

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Rensen inneholder emulgatorer, som effektivt får med seg skitten i kluten. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Det blir liggende igjen en hinne som du ikke ser, som må bort, hvis ikke kan behandling etterpå bli skjoldete eller i værste fall ikke feste.


Trestjerners gulvrens innholder ikke lut, som bl. Anvendes før sliping og påføring av gulvbehandlingsprodukter. Flaten skal være helt ren og tørr. Tidligere malte og lakkerte flater må slipes helt ned til bart treverk.


Hell oljen over i er rullekar og sett rullekaret på en papplate for å unngå drypp og søl. Se videoen i toppen der det er vist hvordan en maler gulvbelegg. Tidligere lakkerte flater mattslipes med 1- 1korning sandpapir. Støvsug og tørk deretter overflaten med mikrofiberklut.


Rør godt om før og under bruk. Nytt ubehandlet tre påføres minst strøk. Nettlager Selges ikke fra nettlager. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.


Trestjerner gulvrens

Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Kan også benyttes på betongvegger. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Da unngår du at lakken flasser av på grunn av såpe eller annen forurensing som setter seg i treverkets porer eller blir liggende i lakkens slipestriper. Innendørs rens til fjerning av såpe og bonevoks. Bruk av mikrofiberklut anbefales da den har effektiv rengjøringseffekt selv om den er godt vridd opp. Deretter mattsliper du lett over for at malingen skal feste seg godt, før du påfører to strøk med sperregrunning.


Da blir resultatet perfekt, og du er sikret et lekkert gulv i lang tid fremover. Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Fordel oljen langs hele bordenes lengderetning.


Bruk en rulle for jevne underlag. Påfør oljen feltvis på 4-bord. Skader i betongen utbedres. På tidligere malte flater fjernes løstsittende maling og rengjøres med Butinox Husvask el.


Trestjerner gulvrens

TreStjerner Gulvrens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg