tirsdag 6. februar 2018

Bose utendørs

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Bose gir deg kraftig ytelse og allsidig design både hjemme og på farten. Prøv Bose 2environmental speakers.


Med våre veggmonterte utendørshøyttalere kan du nyte fyldig og klar stereolyd på et stort lytteområde utendørs. Det offisielle nettstedet til Bose.

Finn ut mer om nyskapende løsninger som hjelper deg med å føle mer, gjøre mer og være mer. Kjøp hodetelefoner, høyttalere, kroppsbårne enheter og velværeprodukter. Hvert utendørs høyttalerkabinett inneholder to høyttalere som er plassert i presise vinkler slik at du opplever jevne stereoeffekter mens du beveger deg rundt utendørs. Som autorisert Bose -forhandler tilbyr vi et bredt spekter av inne- og utehøyttalere med fyldig lyd og av god kvalitet.


Sundance - når kvalitet er viktig. Bose 901-høyttalerne er aktive høyttalere, og fungerer derfor ikke med SoundTouch SA-5-forsterkeren. Den kan bli brukt med utendørs høyttalere,.


Det finnes veldig mange høyttalere på markedet i dag. Du får dem i mange ulike størrelser og kvaliteter, og prisnivået avhenger av hvilke kvaliteter du ønsker.

Når det kommer til høyttalere til bruk utendørs , så bør du velge noen med høy IPX sertifisering, sier Frank Bruun, daglig leder i Alt i lyd AS. Merkebeskyttet Bose -teknologi gjør at systemet kan plasseres direkte bak eller ved siden av en utøver, noe som eliminerer behovet for separate høyttalere, scenemonitorer og miksere. Merkebeskyttede ToneMatch-forhåndsinnstillinger optimaliserer LCompact-systemet til en dynamisk håndholdt mikrofon (kanal 1) eller akustisk gitar (kanal 2). Om man så likevel bestemmer seg for å sette dem opp utendørs , er monteringen i seg selv noe man kan være nødt til å skjenke en tanke. Det enkleste er nok å sette dem på veggen, men det er ikke alltid så tiltalende, rent estetisk.


Dessuten skal man faktisk ikke utsette dem for værgudenes vrede mer enn nødvendig. Bose SPro multi-position PA-system - I studio eller utendørs ? Bose 1bruker en enkelt, 5-tommers element laget av spiralsvingspole. Fordi Bose 1er i stand til å håndtere innendørs og utendørs bruk, er det viktig å kjenne temperaturområde den kan tåle. Anbefalt temperaturområde for Bose 1er minimum -grader Celsius og maksimum grader Celsius.


Og nå har de blitt enda bedre ved at de har fått en handlingsknapp som gjør det mulig å justere nivået på støyreduksjonen ved å velge mellom tre ulike innstillinger. Av treningsøreproppene med leding var det Bose SoundSport som vant testen med terningkast 6! Dette er en soleklar 6-er. Dinside sin begrunnelse: Nå kan du slutte å lete. Ah, hvilken lettelse, hvilken nytelse! Dersom du skal ha en høyttaler for rolig bakgrunnsmusikk, behøver du ikke å ha en høyttaler som kan måle 119dB på en meters avstand.


Til sammenligning er volumnivået i Norge for innendørs og utendørs konserter regulert til dB over tre timer, og maksimalt støynivå på 1dB Fast, og 1dB peak. Bose er nok mest kjent for Hifi-høyttalere av den litt dyrere typen, men den nye Bluetooth-høyttaleren SoundLink Mini II ligger på et svært rimelig prisnivå – faktisk helt nederst i prisskalaen.

Denne modellen er en forbedret versjon av SoundLink Mini.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg