onsdag 21. februar 2018

Brunstad epos

Sjekk ut brunstad epos. Bekreftelsen kommer med en gang. Treverk med detaljert fingerskjøting i. De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer.


Træværk med de detaljerede fingertapninger.

Nett stol med inspirasjon fra 50-tallet, men i moderne, spenstige linjer. Det er fullt mulig å bestille stolen i andre utførelser og tekstiler. System Pluss - Fia A. Salon med inspiration fra 50’erne. Men med friskt og livligt stofvalg bliver modellen moderne og passer godt ind i dagens stil. Fåtöljen är lättplacera fungerar bra till många modeller och lätt att flytta.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Har stått på tørt lager i noen år.

Stoff er en blanding av Lin og Silke. Fantastisk sittekomfort og en ideell suppleringsstol. Formstøpte sete og rygg. Stolen ligger på mellom 10. Moderne salon med inspiration fra 50’erne.


Det vil sige, at modellen udover som ordinær sofa også leveres i et stort udvalg. Ring eller send oss forespørsel på e-post for ett godt tilbud. Många av dem har utformats specifikt för att passa ihop med en eller flera av våra soffmodeller. Brunstad Smile Stol kr 12.


Vi anvender cookies for bl. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Velg med eller uten vippefunksjon i setet. Sting er tildelt det prestisjefulle Merket for god design. Elegant stol med inspiration fra 50’erne, men i moderne, friske linjer.


BESØG BUTIKKEN ELLER RING FOR. Leveres i læder og stof.

Reserver på Epos , Ostasjkov. Delta Adventure Original Fårskinn. Elegant fåtölj med inspiration från 50-talet, men i moderna, spänstiga linjer. Fortellingen om Æneas og hans lidenskapelige møte med Dido, dronningen av Kartago, er udødeliggjort i Henry Purcells kjente opera med samme navn. Uten å gå videre inn i dette storslagne epos om Æneas, Romas grunnlegger, møter vi i denne fortellingen en tematikk som ingen av oss er ukjent med i disse dager.


Ikkje berre i dag, men óg i framtida. Med abonnement hos oss får du tilgong til NETT NO på alle digitale plattformer. Eit årsabonnement mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg