tirsdag 6. februar 2018

Norsjø feriesenter

Norsjø feriesenter

Familiecamping og lokalt feriesenter proppfull med aktiviteter. Et Ferieland som ligger i Telemark timer. Våre Precamp hytter er på hele 48m2. Du velger selv om du. Bryllup, konfirmasjon eller års lag?


Tusenvis av frukttre og iherdige bønder gjør at Fruktbygda. Unntaket er hyttenummer som ligger rett bakenfor de ved vannkanten. Kort avstand til badestranda. Priser: Prisene varierer etter sesong og etterspørsel. Bruk vår online booking for å finne frem til priser på ønsket periode.


Alle hyttene har kjøkkenkrok og terrasse. Norsjø (hyttenummer og 22). Overnattingsstedet tilbyr en restaurant, en privat strand og gratis Wi-Fi.


Norsjø feriesenter

Restauranten Svilla tilbyr en à la carte-meny med norske og spanske. Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene. I det varme været oppsøkte vi Nordsjø Feriesenter for soling og bading? Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen. Stor flott campinplass med flott sanitærbygg.


Stort sett hele tiden var der folk som sto på vannski,wakeboard eller wakeskate. Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Karakteren baserer seg på en spørreundersøkelse. Sommeråpen Restaurant.


Norsjø feriesenter

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Spisesal med plass til personer. Møtesal med plass til 1personer.


Morro for store og små. Et anlegg i verdensklasse. Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse.


Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Et lite sted som ligger midt mellom Notodden og Bø i Telemark geografisk ca times kjøring sydvest for Oslo. Reviews Great location in the best Mid. Parken er laget for at alle skal kunne ha det gøy.


Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg