onsdag 21. februar 2018

Innrede hagestue

Innrede hagestue

Forleng sommeren med en hagestue som holder vær og vind ute og hyggen inne. Et drivhus, mange muligheter! Vinterhager i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Hagestue til rimelige priser!


Innrede hagestue

Vi sender over hele Norge. Kombinert hagestue og bod. Her kan du både innrede en lun hagestue og rydde bort det andre i den praktiske boden. Du velger selv på hvilken side du vil ha boden, og hvilken dør eller åpning du vil ha.


Svenske Pernilla Jansson arbeider som innreder på heltid. Her er hennes tips på hvordan du best mulig innreder en hagestue ! Det finnes en regel jeg synes alle burde utgå fra og det er å innrede etter dine og familiens egne behov. Da blir det et rom du virkelig benytter deg av, og du skaper samtidig plass til familiens interesser. Du finner dessuten et stort utvalg interiørdetaljer til hagestuen, drivhuset eller hjemmet. Foretrekker du å planlegge din nye hagestue eller ditt nye drivhus i fred og ro, har vi smarte digitale planleggingsverktøy på nettet og som app.


Ved hjelp av disse kan du utforme drivhuset eller hagestuen i 3D. Glassvegger, tak og grunn. Dette er de tre viktigste elementene du har å forholde deg til når du skal bygge hagestue eller vinterhage. Det karakteristiske gulvet og de gamle loppe-funnene er med på å skape en romantisk stemning. Skal du i gang med å bygge din egen hagestue , og vil du gjerne ha samme stemning som på bildene?


Da kan du innrede med vintage-funn og gjerne bygge stuen av gamle vinduer. Jeg bygget en egen hagestue Uterommet er husets mest magiske rom. Et rom som både er ute og inne samtidig. Et slikt rom ville Mårten ha – og bygde det selv. Hvis noen hadde sagt ordet hagestue til meg for rundt fem år siden og bedt meg beskrive det med maks fire or hadde jeg sagt: sommer, regn, kvelder, blåst.


Ja, det var omtrent så langt tankerekken min hadde strukket seg. For meg har nemlig hagestuer vært noe man bruker om sommeren – et sted man kunne få ly og nyte sommerkveldene. En ung familie trenger hjelp til å innrede soverommet, som også brukes som kontor, barnerom og garderobe.


Her får de tips til å skape både ro og orden! Det er derfor smart å innrede uteplassen din på en måte som gjør at du ønsker å bruke så mye tid som mulig ute i sommerværet. Enten du har hage, liten balkong eller stor terrasse, gir vi deg her smarte tips til hvordan du kan innrede uteplassen din. Gi terrassen et personlig preg. Med våre isolerte skyvepartier i helt glass.


Innrede hagestue

En enkel, men romslig hagestue med solide skyvedør-løsninger koster fra rundt 30. Klarer du ikke bestemme deg, er en mulighet å velge en hagestue -løsning der skyvedørene kan byttes ut med tykkere varianter dersom man etter hvert ønsker det. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Etter flere runder på tegnebordet endte de opp med en kvadratmeter stor hagestue med peis og skyvedører.


Peisen ble naturlig nok viktig, siden hagestuen er bygget rundt denne. Spesielt vi som bor i de litt sydligere delene av Norge merker det. Her jeg bor, på vestkysten, så er det ikke uvanlig at vi har -grader om natten, for deretter å ha plussgrader og strålende solskinn på dagen.


Når du kjøper Skyvedør vinterhage, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med panel, bygge et. Et lystbetont rom som oppmuntrer til gode opplevelser ute og inne. Design og de beste arkitektoniske kvaliteter. Diana er en fantastisk hagestue.


God plass til å innrede med både sofa og langbord. Høykvalitets t-formet hagehus i PVC og aluminium som er tilnærmet vedlikeholdtfritt. Innbyr til mer ro og nytelse, og mindre jobb. Kraftig konstruksjon i en.


Hvordan innrede en hagestue med biopeis. Du kan innrede hagestuen med sitteplasser, bord og smarte løsninger for lagring og oppbevaring. Velger du en modulbasert hagestue fra oss kan du få både åpent og tett, isolert og uisolert og med og uten glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg