tirsdag 20. februar 2018

Soverom barn

Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. De grunnleggende møbler i hvert soverom er sengen. La oss huske at det ikke bare er behagelig, men også solid og praktisk konstruksjon.


Barn trenger sin egen plass der de kan sove, gjøre lekser og være med venner – selv om det bare er et lite soverom. Soverom inspirasjon - KLIKK! SLÄKT seng har masser av ekstra plass til klær og duppeditter, mens SKÅDIS oppbevaringstavler og PLATSA modulbaserte garderobe kan kombineres på mange ulike måter.

Tradisjonelt har gutter likt maskuline blå, svarte og grønne farger med motiver som biler og pirater. Mens jentene ofte liker lyserøde og lilla farger og motiver som dyr, hjerter og prinsesser. Vi har alt du trenger av madrasser, overmadrasser, dyner, puter og sengetøy. Dekorer barnas soverom med miljø- og allergivennlige møbler og tekstiler Rettferdig produksjon Rask levering.


Sengetøy til barn og baby. Vi har stort utvalg design og farger. Vi har sengetøy i ulike kvaliteter som flanell, sateng og økologisk bomull. Bygger hus med soverom og loftstue.


Vi ønske oss barn så da blir det ett rom til hver.

Ett kontor med en enkel seng og sovesofa på loftstua. For de minste barna kan søvn innebære risiko, særlig for kvelning. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Barn fra tre-årsalder kan fint være med på noe av planleggingen i fargevalg, sier Opdal.


PÅVIRKER SØVNEN: Urolige og sterke farger kan påvirke barnets søvnkvalitet. Derfor er det smart å velge duse farger til rommet. Hansen mener at én nyanse kan være trygg å velge. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


I leiligheten vi nå bur i har vi to soverom som er 2xmeter, dvs. Så har vi kjøpt ei seng til og mekka saman ei sjølvkomponert køyseng (som dermed er ekstra liten i forhold til andre køysenger). Velg blant vårt store utvalg av barnesenger.


Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Kjøp nå vi leverer på døren!


Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Jeg har tenkt det slik at, i hvertfall for barn , man burde ha soverom som er så små at man ikke får plass til noe støvsamlende leker og bøker. Så kunne man lage lekerom med resten av arealet man hadde til rådighet. Da to ble til tre fikk familien behov for et ekstra soverom. Kjøkkenet ble flyttet og spiseplassen krympet for å få et rom til.


Vi hadde kjøkken og spisestue på kvm, men bare ett ordentlig soverom. Gangen var i tillegg ufunksjonell, så vi trengte en ny planløsning, sier beboer Linn Johnsson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg