mandag 5. februar 2018

Dagseng utendørs

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!

Dagsenger i forskjellige stiler. Stort utvag dagsenger og senger til gjester. Se alle dagsengene våre på ikea. La din dagseng bli en fargekick som løfter rommet der du velger å plassere den.


Om det skulle bli mangel på stoler når gjestene kommer over fungerer dagsengen perfekt som en ekstra sofa. Les mer under Levering. Om du bruker møbelet utendørs , anbefaler vi at det tas inn etter bruk og settes under tak.


Gi meg beskjed når varen er på lager.

Den gamle solsengen kan du pakke sammen, når du setter dette nye skipet i hagen. Pene møbler til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en sofa for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Den er et midt i mellom-møbel som kan brukes som avlastningsbenk i entreen, hvileplass for rolige stunder eller som en liten sofa dersom du setter den opp mot en vegg. Limited - Profesjonell utendørs dagsbed produsenter og leverandører i Kina, spesialisert på å levere engros og tilpassede tjenester med lav pris. Vær fri til å kjøpe rabatt utendørs dagseng laget i Kina her fra fabrikken vår. Flotte sengebrisker av god kvalitet, også kalt dagseng.


Med flotte buede sider og solseilet utspent, blir sengen raskt hagens nye midtpunkt. Velkommen til å kjøpe eller engros San Remo utendørs dagseng møbler suiter i pe wickers med aluminium rammer for hage, patio, utendørs , bassengkanten, klubb, gård fra vår fabrikk. Få plass til overnattingsgjestene med sammenleggbare gjestesenger. Har du invitert familie og venner på besøk uten å tenke over om det er nok sengeplasser til. I dagsengen som ble bygget i Grottenveien Rom for rom, ble det lagd et rom til puter og pled slik at du ikke må bruke unødig plass til en putekasse.


Den ble designet av interiørstylist Juni Hjartholm. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Satser på at høsten blir lang slik at jeg rekker å nyte en god bok og en kopp kakao mens jeg er inntullet i masse pledd oppi denne.

Konseptet dagseng fungerer rett og slett like godt utendørs som i interiøret! En dagseng passer like godt ute som inne. LES OGSÅ gode grunner til å flytte sofaen vekk fra veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg