tirsdag 13. februar 2018

Lysfat inspirasjon

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. I vinterhalvåret er det ekstra hyggelig å pynte koselige lysfat. Her får du masse deilig inspirasjon til hvordan du kan pynte vakre fat som lyser opp i vintermørket.


Lysfat inspirasjon

Inspirasjon I våre butikker finner du flotte interiørvarer fra Lama. Du finner et rikt utvalg av lanterner, lykter og lysfat. Vaser og blomsterpotter. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Her finner du artikler om lysfat til inspirasjon fra Mester Grønn. Jeg er overhodet ingen ekspert, men jeg deler allikevel noen av mine tips. KitchenTime selger lysfat og lyslykter fra kjente varemerker!


Lysfat inspirasjon

Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! LYSFAT SØLV METALL 26CM Dekorativt lysfat for å pynte med stearinlys, vaser og annen pynt på bordet. Samle dine skatter og favoritter, og lag et vakkert uttrykk på et lysfat.


Black design har mange typer fat i forskjellige materiell, størrelse og farger. Koselig og tradisjonelt hos Ann Kristin Tajet i Trysil. Blir aldri helt feil med fyr i peisen. IKKE GÅ GLIPP AV NOE!


Et lysfat kan også brukes som en del av et stilleben. Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom. Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer.


Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Lysfat inspirasjon

GLITTRIG-serien har som mål å forsterke livets små og store øyeblikk, fra trivelige kvelder til selskap. Produktene i serien er enkle å sette sammen med andre. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Små lysfat med friske blomster og rosa, lilla, blå eller grønne lys er populært ved dåp eller navnefest. Lysfat til dåp eller navnefest. Avhengig av årstid kan man på et lysfat gjerne kombinere ting fra naturen med flotte stearinlys, kubbelys eller t-lys i friske farger. Høst inspirasjon - Stue - Europris AS. Møblene på dette bildet er kjøpt hos Europris, noe som forteller deg hvor stort utvalget er og hvor mye du kan.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Eføy og gitar på kreativt vis! Knallfin kombinasjon! Pilea `Hanne`på lysfat. Ved hjelp av lyslykter og lysfat kan du enkelt fornye innredningen din.


Med små midler kan du raskt forandre et rom med nye farger, former eller kombinasjoner. Mulighetene er uendelige! Små lykter sprer et koselig lys, enten du setter dem på sofabordet eller på matbordet før kveldens middag. Du har kanskje allerede noen fine baderomsfliser og trenger inspirasjon når du vil matche dem med tekstiler i ulike farger.


Det kan virkelig gi et fint løft. Gi nytt liv til baderommet med inspirasjon fra våre bilder av alle de lekre produktene våre. La deg friste i vår nettbutikk, vi har også et stort utvalg interiørskatter i alle prisklasser og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg