fredag 2. februar 2018

Interiørbutikk bergen

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Reserver ditt Hotell i Bergen online. Er du i Bergen sentrum bør du ta deg tid til et besøk hos oss i interiørbutikken i Hollendergaten 2-4. Der vil du finne et enda større utvalg og en egen blomsterbutikk. Vi leverer til hele Norge.


Våre spesialiteter er rustfrie utelykter, røffe møbler i gjenbruk og vedlikeholdsfrie utemøbler i tre. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen , Trondheim og Tromsø.

Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


JC Interiør - interiørbutikk og nettbutikk. Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksisterende sortimentet i butikken. Interiørbutikk Hordalan Interiørforretning, Interiør, Interiørartikler, Interiørprodukter. Bergen Markiseindustri AS tilbyr produksjon og salg av.


Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter. Vi har flere sertifikater og utmerkelser innen produksjon av markiser. Kundekretsen består av både privatkunder og firmakunder i jevn fordeling. Se alle interiørbutikker, åpningstider og kontaktinformasjon her. Velkommen til destinasjon Lagunen!


Bestill drømmeferien med Agoda.

Stort utvalg av hotell i Bergen. Find Møbler Trondheim. Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør. Disse kan du lese om her på nettsiden.


Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon. Sky Interior er en familiedrevet interiørbutikk på nett, som holder til på Askøy, utenfor Bergen. Vi tilbyr våre kunder lekre og innbydende interiørvarer og møbler til hjemmet.


Alt i eksklusivt kvalitet og design. I am a New Zealander, an Interior Designer and a happy girl living in Bergen , Norway. I advise people in the styling and dynamics of creating spaces and interior in private and commercial projects. Follow my blog, like my posts in social media and let me inspire you! Du kan selv besøke vår sentralt beliggende butikk i Godvik og se vårt store utvalg av kjente merkevarer.


Våre eksperter gir deg gode råd om både fargevalg og teknisk påføring. Den danske møbelarkitekten Hans H. I Christiesgate finner du Slettvoll Bergen. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort.


Vi har også spennende interiørvarer fra hele verden. Vi har vært så heldige at vi har fått hjelp av Bergen Interiør til å finpusse layouten på butikken, og vi er veldig spente om det blir like bra som på tegningene. En gang i august får vi svaret, da åpner Index Interiør AS sin første butikk, midt i hjertet av Bergen sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg