mandag 12. februar 2018

Europris markiser

Europris markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Sjekk ut markiser priser tilbud. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Hagearbeid eller avkobling?


Europris markiser

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Er av natur meget skeptisk til alt fra Europris , særlig ting som koster litt. Noen med erfaring fra disse typene? Kjells markiser er Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av solskjerming.


Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Kjells markiser tilbyr skreddersydde løsninger innenfor mange produktgrupper med ulike valg av kvaliteter, størrelser og betjeningsmuligheter. Kontakt oss i dag for en avtale med en av våre dyktige salgskonsulenter.


Trenger du ny markise? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris. Elokserte flater (sølvgrå) for lang levetid og lakkerte for de som foretrekker det.


Vi tilbyr markiser med ulike overflate behandlinger på stativene. Miljøelementer er mindre synlig på elokserte flater. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.


Europris markiser

En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Handle på nett - hent i butikk. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det nødvendige tilbehøret. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre det lettere for deg å velge den markisen som passer best til dine behov.


Solskinn er ofte en svært velkommen gjest her i nord. Behov for sol- eller vindskjerming? Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk. Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer. Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG.


Europris markiser

Din leverandør av solskjerming. Terrassemarkiser, vindusmarkiser, fasademarkiser. Her kan du se vårt utvalg av manuelle og motoriserte markiser samt annen solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg