fredag 9. februar 2018

Test av maling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.

TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. Produktet har også høy score i våre kundeomtaler. Vi registrerer at det er stort spenn i bruksområder og pris i testen. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Se Test for oppdatert status av denne testen og ny test med nye produkter.


Detaljerte testresultat Test Metallmaling på rust: På underlag behandlet med Can Trust(Chelade) er 2-k Epoxyprmer og Motip Alkyton ørlite granne bedre enn Ferro-Bet Sealer og Beckers Metallgrunn og dekk. For de to første er det ikke antydnig til ny rust.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, fra oss og tredjeparter, for å tilpasse opplevelsen din og vise deg produkter og annonser som kan være av interesse for. Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Velger du selvrensende maling til fasaden din, kan du rett og slett la skitten regne vekk.


Det sparer deg (og ryggen din) for mye tungt arbeid. Men hva er egentlig selvrensende maling – og hvordan virker den? Butinox Futura Selvrensende er en høyteknologisk maling som gir huset et varig nymalt utseende. Har du forsøkt Nettfart mobilappen?


For å måle direkte fra mobiltelefon eller nettbrett kan du klikke på knappene under. Da kommer du til aktuell app-butikk og. Test av vannbasert maling Test av vannløselig maling Hvilke maling er best til panelet eller dørene? Vi har testet fire vannløselige malinger fra de.


Test : TEST : Stikksager på lavspenning. Det lønner seg å være nøye med rengjøringen når man har brukt sprøyten, men det er heldigvis ikke så mye som må rengjøres. Det dreier seg stort sett om beholderen, stigerøret og selve dysen. Er det snakk om vannløselig maling er det en rask jobb, men oljemaling krever litt innsats.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.

Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. TEST av metallmaling rett på rust. Her kommer endelig resultat av test nr.


Det er flere produkter som imponerer, men størst var overraskelsen over hvor mye bedre rustbeskyttelse det ble av å pensle, kontra spraye på den samme malingen. Billig maling kræver flere lag. Tænks test viste altså en klar sammenhæng mellem dækkeevne og pris.


I det udvalg, vi testede, kunne vi se, at de bedste malinger ligger i den dyre ende. Men midterpriserne kan du også sagtens gå efter, da de ikke er markant dårligere. I bund og grund handler det om, hvor meget du gider male.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år.


Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Om du skal bruke beis, dekkbeis eller maling avhenger i stor grad av hvilket resultat du ønsker. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom.


Vi skal i gang med å male huset innvendig, og lurer på om noen har noen tips til hvilken maling som er best til vegg og listverk? Skal ha matte vegger og blanke lister. Finnes det noen listmaling som er bedre enn andre slik at penselstrøk ikke vises og at den flyter godt ut?


Du skal jo kunne flytte på ting oppe på bordet. Her er det lurt å velge en litt blankere maling , ettersom skitt fester seg lettere og synes bedre på matt underlag, legger han til. Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg