mandag 5. februar 2018

Kahler vase grønn

Kahler vase grønn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Kahler vase grønn

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Design til rett pris! Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Vasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk forlenger de friske blomstene slik at de på en elegant måte går i ett med porselenet.


Bruk den store Hammershøi- vasen som et unikt designuttykk. For et ekstra elegant inntrykk kan du kombinere den grønne vasen med seriens andre vaser og lysestaker i varierende størrelser. Det gjennomsiktige materialet tilfører både liv og luft til den elegante vasen når lyset lyser gjennom glasset, uansett hvor du plasserer den. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Hammershøi, Blå, Grønn , Hvit,. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Online innredning på sitt beste. Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker.


Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


Kahler vase grønn

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Hammershøi-seriens vaser finnes nå i denne vakre, dype grønne tonen som er inspirert av naturens stemningsfulle flora. Skap et spennende og elegant motspill til den mer lyse og enkle nordiske stilen med denne flotte vasen i grønt. Kahler Vase - Best pris i Norge!


En spennende serie med vaser og lysestaker i varierende størrelser og elegant og moderne design. I en sjarmerende grønnfarge kommer en Hammershøi- vase du ikke kan gå glipp av. Den bærer med seg de karakteristiske rillene som allerede har funnet fram til mange designelskers hjem i hele Norden. Vasen kan plasseres hvor enn du måtte ønske, og utstråler et tidløst og moderne formspråk.


Kahler vase grønn

Fri frakt over 49-. Kähler vase grønn (medium) 1kr. Lyngby Vase grønn cm-. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg