tirsdag 27. februar 2018

Lilla håndklær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Enkel og billig handel på Cellbes. I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær.


Håndklær - Alltid mange varianter. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene. Med rimelige priser, stort utvalg og god kvalitet er det lett å finne noe fint.


Kjøper du håndklær på nett har du åpent kjøp i 30. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. KO-TEX sertifisert (klasse 1), hvilket betyr at det ikke er noen. Fra badehånklær til gjestehåndklær : bonprix har håndklær i forskjellige størrelser og farger. Myke eller rue, tynne eller tykke stoffer. Alle våre håndklær , kluter og badelaken har en hank som gjør at du enkelt kan henge håndkleet til tørk etter dusjen eller turen på stranda.


Våre håndklær er tidsriktige og rimelige, og selvfølgelig i god kvalitet. Flere størrelser, farger og mønstre. Ny vakker farge i samme serien originale som Lexington har. Bestill i dag fra vår nettbutikk!


Her kan du blande og mikse farger som du selv vil til ditt bad. Finnes i flere størrelser. Hvite håndklær gir et fresht inntrykk mens en fuksialilla frisker opp.


Emmy EMMY håndkle 2-pk - Lilla - Baderomstekstiler - Jotex. Frisk opp badet med myke håndklær i sesongens farger. Vi har et stort utvalg i både størrelser og farger, og hjelper deg gjerne med å finne håndklær som passer. Den ultimate gaven til han og henne, voksne så vel som barn. Merket tilbyr design i dekorative og karakteristiske tekstiler med fornyede og uventede detaljer.


Georg Jensen Damask Damask frottéhåndkle, dusty wine.

Mange kluter og håndklær dytter bare dette rundt, i tillegg blir de ofte raskt våte og udelikate. MissoniHome Jazz håndkle, brun 37NOK. LØSNING: Norwex Mikrofiber kjøkkenkluter og håndklær tørker overflaten helt tørr, og gjør grundig rent kun ved hjelp av vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg