torsdag 15. februar 2018

Durance såpe

Se og kjøp over 7luksusmerker. Gratis frakt, rask leveringstid og dagers returrett. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Automatisk såpedispenser i lekker design.


Gir deg riktig mengde såpe hver gang.

Disse duftene er tradisjonelle dufter fra parfymemakerene Grasse (Provence). Såpen inneholder naturlig glyserin som gjør den spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hu samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse. Såpebasens hovedingredienser er vegetabilske oljer som olivenolje og kokosnøttolje.


Beriket med mykgjørende og beskyttende Shea-smør. Vi selger såper og spa-produkter på nettet. Durance Bomullsblomst Tøymykner. Bruk gjerne den milde såpen på baby tøy, ull og silke.


Såpen rengjør huden godt og etterlater en frisk og ren duft.

NB: Refillen kommer UTEN PUMPE. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Fiken Såpe laget av en ekstra mild såpebase.


Puteparfyme er laget spesielt for å kunne brukes på sengetøy og tekstiler. Etterlater en fantastisk duft. Unngå kontakt med øynene. Fri frakt over 4til over 300.


Marseille såpen blir laget på gammelt tradisjonelt vis. Denne sprayen hjelper deg som vil sovne. Når du sprayer på puten, vil du trekke inn disse oljene når du puster, og de virker beroligende.


Konsentrer deg om å puste, og nyt den skjønne duften, tenk på ingenting. Egenpleie - Sprekenhus. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau.


Duftlys med treveke – Angel Mist. Flytende såpe fra Syria.

Hovedingrediensene er laurbærolje () og olivenolje og er spesielt velegnet til deg som har problemer ed allergi, psoriasis eller bare tørr hud. Vi har også såpestykker med hhv. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er mild og kjent for å inneholde pleiende oljer som gjør huden myk etter bruk.


Såpen ble i sin tid brukt til både kroppsvask og klesvask. Håndlagde Miniduftlys,. Såpen blir deretter tilsatt eteriske oljer for å gi den delikate aromaen. Såpen produseres ved kaldkoking i Calderon-kjeler.


Kaldkoking betyr at såpen ikke varmes opp til over en viss temperatur, for å bevare de pleiende egenskapene i oljene. La lyset brenne i minimum time for å utnytte voksen best mulig, og for å hindre at lyset brenner skjevt. Velkommen innom butikken i Stavern.


Vi ligger vegg i vegg med Vinmonopolet og vis-a-vis Meny på Staverntunet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg