mandag 26. februar 2018

Durance lavendel

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Duftoljen helles på T-lysbrenneren og kan blandes med vann for å gi en mildere duft. Gir en fantastisk duft i rommet.


Gi din vurdering Din omtale.

Vennligst oppgi din e. Brennetiden ca timer. En flott romparfyme til å freshe opp ekkel lukt. Sprer en mild duft i rommet ved hjelp av bambuspinner. Sett så mange bambuspinner som du ønsker ned i flasken slik at disse trekker til seg oljen.


Dette gir en jevn og delikat duft i rommet. Lavendel : Duften av Provence – en eng av blomstrende Lavendel så langt øyet kan se. Bambuspinner settes ned i flasken og romparfymen trekker opp i pinnene.

Hvor sterk duft man ønsker i rommet reguleres av hvor mange pinner som blir satt ned i hjemmeparfymen. Jo flere pinner i flasken jo sterkere blir luften i rommet. Duftlys med dekorativ design og herlig duft av lavendel.


Produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbare. Intet er så deilig som fredag ettermiddag når huset dufter deilig rent av lavendel. Send oss gjerne en mail - så ser vi hva vi får til. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar.


Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Merket ønsker å skape følelser som glede og velvære med sine fantastiske dufter og lekre produkter. Lukter nydelig Lavendel. Duftene er laget av deres egen parfymemaker i Grasse, Provence.


I husserien finnes husvask og oppvask. Denne sprayen hjelper deg som vil sovne. Såpen inneholder naturlig glyserin noe som gjør såpen spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud. Bruk gjerne den milde såpen på baby tøy, ull og silke. Såpen rengjør huden godt og etterlater en frisk og ren duft av Lavendel.


Durance putespray lavendel.

LAVENDEL Såpe laget av en ekstra mild såpebase. Beriket med mykgjørende og beskyttende Shea-smør. Tøymykner med eteriske oljer er et fantastisk produkt. Gjør klær og sengetøy mykt og velduftende.


Passer til både hånd og maskinvask. Nydelig lavendel duft. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken.


Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Her er pinnene byttet ut med lekre blomsterveker som puttes oppi krukken, trekker til seg oljen, og sprer en nydelig duft i rommet. Dekorativ Hjemmeparfyme 100ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg