mandag 19. februar 2018

Digital postkasse

Nordens største digitale postkasse. Oprett e-Boks gratis nå! Se hvordan og oprett nå! Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. Kjøp enkelt online med fri frakt!


Digital postkasse

Finn de beste prisene på nettet. Send og motta brev digitalt. Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer. Velg digital postkasse. Kommunen og statlige etater ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir.


Lurer du på hvilken postkasse du skal velge? Om digital postkasse. Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post fra det offentlige digitalt. Boks er en felles, helt sikker lagringsplass hvor du kan lagre kvitteringer, kopi av pass osv. Din digitale postkasse som Nordea benytter for å sende deg dokumenter både for digital signering og oppbevaring.


Digital postkasse

Difi har på vegne av hele offentlig sektor inngått kontrakter med e-Boks og Postens Digipost om digital postkasse til innbyggere. Løsningen gjør det enkelt å. Få digital post fra flere private og offentlige avsendere. Du kan også få kvitteringer fra kjøp i butikker og selv laste opp viktige dokumenter som kopi av pass. Digital postkasse hjelper deg med å sende digital post sikkert til innbyggerne, uavhengig av hvilken postkasse innbyggerne har valgt (e-Boks eller Digipost). Innhold Digital postkasse til innbyggere.


For å gjøre det enkelt for forvaltningen å kommunisere digitalt, har Difi etablert en sikker digital postkasse for. Det offentlige ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Med digital postkasse kan du motta sensitiv informasjon, som for eksempel brev med helseopplysninger, kommunale vedtak eller andre ting, og oppbevare dette digitalt. Her vil du finne informasjon og materiell som kan. Hvis du har en digital postkasse , slipper du å vente på.


Motta post fra Nore og Uvdal kommune i Digipost eller e-Boks. I likhet med mange andre offentlige virksomheter sender Nore og Uvdal kommune nå. En digital postkasse er en tjeneste på internett som kan ta imot og oppbevare post på en sikker måte. Du kan åpne og lese posten din både på datamaskin.


Digital Post fra offentlige myndigheder er den samme slags breve, som du allerede modtager i din fysiske postkasse fra fx kommunen, sygehuset eller Skatteforvaltningen. Du kan lese, skrive ut eller arkivere brevene i din digitale postkasse. Hos oss kan du velge å bruke e-Boks, den digitale postkassen i nettbanken eller Digipost.


Digital postkasse

Ein digital postkasse er ein nettstad der du kan logge deg inn og lese brev frå UDI og andre norske styresmakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg