torsdag 22. februar 2018

Digital fotoramme

Den digitale fotorammen tar imot bildene dine – uansett hvor du befinner deg! Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Send bilder raskt og enkelt fra mobilen til bilderammen.


Digital fotoramme

Se vårt utvalg av digitale fotorammer. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB. Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former.


Med en digital fotoramme trenger du ikke lenger å måtte velge bort noen av favorittbildene dine, fordi de ikke får plass på veggen. Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen. Ekstra stor og høyoppløst skjerm.


Om den bare skal stå i hyllen og fylles på med bilder fra tid til annen, kan du sikkert klare deg med en enklere modell. Dra produkter hit for å sammenligne. Frameo, digital fotoramme Del feriebildene med slekten allerede før du er kommet hjem!


Rammen har pekeskjerm, og du kan enkelt lage bildefremvisninger rett på skjermen. Det er viktig å tenke på at det finnes mange ulike minnekort på markedet, så det holder ikke at en digital fotoramme kan lese minnekort, de må kunne lese akkurat det minnekortet du benytter i. Vil du gjerne vise fram bildene dine på den største skjermen i huset, kan en Chromecast også være et godt alternativ til en digital fotoramme. starten mit Visymo. Det er selvfølgelig et spørsmål om smak, og et motiv kan også se utrolig fint ut uten en fotoramme. Det er likevel slik at et bilde man liker kommer enda bedre frem når man har funnet den perfekte rammen til det. Besøk vår nettbutikken og velg din favoritt digital bilderamme i dag.


Digital fotoramme

Vi leverer på døren så raskt som mulig! Tynn digital fotoramme som viser bildefremvisninger på den åtte tommer store skjermen. Kan vise bilder fra SD-kort (opptil GB) eller USB-minne.


Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele opplevelsene dine med kjente og kjære. Denver Smarte digital fotoramme er en perfekt gave til slektninger og venner som bor langt unna deg selv. IPS-skjermen fra Denver har høy oppløsning og hjelper deg å gjenoppleve dine minner i flott kvalitet. Digital fotoramme 8″ med fjernkontroll. Fotorammen har en timerfunksjon slik at du kan velge hvilket klokkeslag du vil at fotorammen skal slå seg på og av hver dag.


Fyll på med masser av bilder via USB. Slank, digital fotoramme som viser bilder på den store touchskjermen med IPS-panel. Rammen kan vise JPG-bilder som finnes på et USB-minne eller på et minnekort av typen S SDHC eller MMC (maks GB kapasitet på USB eller minnekort). Noen digitale fotorammer kan bare vise JPEG-bilder. Den luksuriøse, glassaktige rammen.


Kunne du tænke dig en smart digital fotoramme , så du ikke behøver at skifte billede selv, kan du hos Av-Cables. Her finner du utvalget innen Frameo digital fotoramme. Julegaver kan bli byttet frem til 24.


Digital fotoramme

Denver digital fotoramme sosial sørger for at familie og venner ikke går glipp av dine viktigste stunder, ved å vise bildene du deler på sosiale medier – selv om du ikke har konto der. Eieren bestemmer hvem de ser bilder fra, og kan velge hvor ofte bildene skal byttes. Vet det finnes digital fotorammer som kan motta bilder direkte online.


For meg er det viktig at jeg kan styre alt på ramma trådløst hjemmefra, slik mine foreldre slipper å stresse med det tekniske. Er det noen her som kan anbefale digital fotoramme til dette bruk? Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Digital fotoramme

Takker for alle svar. Sammenlign tilbud fra Denver. Kan henges på vegg eller plasseres på en slett flate med medfølgende støtteben. Programmert for bildevisning, kalender og klokke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg