tirsdag 20. februar 2018

Maleri på lerret

Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien Malerier. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Ditt bilde på lerret eller plexiglass. Gratis frakt, rask levering, 1 fornøyelse!


Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.

De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Det kjennes godt å være trygg på å finne fram i uforutsigbart terreng der ingen før har ferdes, et terreng skapt av mine egne hender. Her i nettbutikken min viser jeg mine egne malerier på nett. Det er malerier på lerret , på metall - og alle er malerier til salgs på nett. Kjøp malerier på nett fra Kunstlageret.


Abstrakt kunst, fargesterke malerier , akvareller, fotokunst, lerretsbilder og kunst til rett pris og rask levering. Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller.

I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Jeg maler abstrakte og fargerike malerier på lerret , også på bestilling. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen.


Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Shop enkelt online her! Få kreative ideer til Maling på lerret og kjøp materialene her! Maleriene kan bestilles som håndmalte og du bestemmer selv størrelsen. Med ett flott maleri kan du få den siste detaljen i innredningen hjemme eller på kontoret.


Du kan også velge å lage et eget bilde med foto på lerret fra et bilde som du laster opp. Høy resolusjon Premium kvalitet.

Flott maleri av tromsøkunstner karina austvik malt på lerret. Søkeord: kunst, tromsø, maleri , lerret. Jeg kjenner ikke signaturen. Johan Martin Grimelund. Bestill bilder online hos Happywall.


Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret , akrylglass, aluminium eller gallery print. Når en enkel rammelist blir brukt så husk at den kanskje må veie opp for alt som IKKE er der. For eksempel passepartout og innerlister vil bidra til farger, dybde og luft rundt.


Man kan kompensere for dette med en større list, en mer kontrastfylt eller kanskje store ornamenterte rammer. Bilder på lerret er vår spesialitet, og vi kan lage over 5størrelser. Du kan både få ditt bilde på lerret som standard lerretsbilder eller delt opp i flere felt (Oppdelt foto på lerret ). Bildene dine printes som lerretsbilder på ekte bomullslerreter og spennes på en treramme på samme måte som et maleri. Finn din egen stil med våre unike bilder, i skikkelig store størrelser.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg