torsdag 22. februar 2018

Burmateak beis

Burmateak beis

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging.


Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Fargen Burmateak er en gyllen gulaktig tone med lange tradisjoner. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.


Enkel å påføre - kun ett strøk. Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen.


Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid. Rull over to bord av gangen. Overskytende beis tørkes av. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Innemaling, - beis , -lakk og -olje Lim Malings- og lakkfjerner, vask- og. Men etter måneder i Østlandsklima er den skitten, og med svertesopp – et problem som er helt fraværende på Titran-prøven. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS 6BURMATEAK 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Her kan du lese hvor snart du bør og kan beise din nye terrasse, og hvor ofte bør du friske opp den gamle? Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk. Trebitt-Terrassebeis- Burmateak.


Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong. Har du brukt vanntynnbar beis , kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen.


Burmateak beis

Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken. Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene. Med beis får du en overflate full av liv og nyanser. Nettopp slik fargene opptrer i naturen og kulturlandskapet. Tanken bak dette fargekartet er å hjelpe deg å finne de trygge beis -fargene.


De som både passer til boligen din, hytta di, omgivelsene og din personlig smak. Før du kjøper beis , bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Butinox Terrassebeis kan blandes i mange lekre farger. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det.


TREBITT TJÆREBRUN Alle Terrassebeis passer godt til skandinavisk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Også detaljene spiller inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg