fredag 16. februar 2018

Rustikke møbler

Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett!


Vores møbler i rustikt træ er robuste og slidestærke med fine og elegante detaljer.

Kombinér det rustikke møbel med den nordiske stil og skab en flot kontrast i hjemmet. Se og bliv inspireret af et stort udvalg af rustikke tv borde, sofaborde, barmøbler, reoler, rustikke vintønder, spiseborde m. Rustikk møbler på badet Enkelhet, innhyllet i naturlig skjønnhet og godhet. Det er måten å beskrive karakteren av rustikke møbler. Også disse gir en løsning for folk som ønsker å ta en pause fra den kjedelige urbane verden. Rustikke og flotte kvalitetsmøbler, som eksempelvis et spisebor sofabor sofa eller bare et vitrineskab – som har det romantisk eller rustikt look.


Så er du landet det rigtig ste vi elsker nemlig disse type møbler , som er cool eller har kant, så finder du et godt udvalg hos.

Men møblene behøver slettes ikke bare være gamle og slitte. Du kan selvsagt også bruke de møblene du allerede har. Både skinnsofaer og møbler i grove stoffer passer godt inn. Her hos interiørbutikken. Vi ved at indretning er en smagssag så vi har et stort udvalg af både rustikke møbler og nordisk inspireret stil samt alt det imellem.


Fælles for alle vores møbler er den høje kvalitet og standard som vi vægter højst. Vi specielt laver alle vores møbler udfra, hvad vores kunder ønsker. Du kan få skræddersyet møblerne til dit hjem med lidt vejledning fra os.


I vores sortiment finder du 1 håndlavede møbler. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Rask og enkel handel på Ellos.

Solide møbler tåler mye og blir bare vakrere med årene. Rustikke , håndlagde møbler har sin egenverdi fordi de verken slites eller går i stykker. Mange mener også at på et rustikt spisebord vil merker og riper i overflaten over tid bare gi møbelet høyere verdi. Jern og træ er to almindelige materialer som bruges i denne møbelserie.


Rustikke møbler med industrielle elementer fremkalder fornemmelsen af en fabrik, butik eller lignende. Da disse materialer er alsidige, passer den rustikke stil godt til en bred vifte af indretningsstile, alt fra det rå til det moderne. Vi designer og produserer robuste møbler og interiør av tre.


Ved bruk av treverk fra lokale sagbruk og bønder i Vestfol ønsker Yeswood å gi kunden et rustikt interiør med sjel fra Østlandet. Vi i Yeswood har et stort fokus på gjenbruk av trematerialer og redesign av gamle og nye møbler. Det rustikke , solide utseende bidrar til en koselig atmosfære i stuen. Bord som vil vare i generasjoner.


Solide, møbler tåler mye og blir bare vakrere med årene. Ideer til hvordan å lage rustikke møbler. Fra rå tre og kvister til gjenvunnet materiale eller ombygginger stykker - det er mange valg for å lage rustikke møbler.


Du kan gjøre nesten hva som helst ser forvitret og gamle - som er det perfekte supplement til enhver rustikk innredning. Elsker du den romantiske hvide stil krydret med den rustikke franske landstil i din boligindretning?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg