torsdag 31. januar 2019

Pynte bord med hortensia

Finn laveste nettpris her. Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium).


Deretter må du huske å ta med serviettene når du skal dra å velge ut blomster ettersom det finnes en del fargetoner på diverse typer. Du kan også lage personlige bordkort. Dra på biblioteket å lån med deg en hobby-bok med mange gode tips, eller let rundt på nettet.

Det er såå mye fint man kan lage! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Hold deg til én fargetone, og skap et herlig kaos.


Husk alltid å vanne oasisen godt før du tar den i bruk. Fyll opp en bøtte med vann og legg oasisen på toppen. Når oasisen er blitt mørkegrønn og ligger tungt i vannet, er den fuktig helt gjennom.


Ikke trykk oasisen ned i vannet.

Da blir den fuktig på yttersiden, men er tørr i midten der blomsterstenglene. Slik ble bordene pyntet i vårt bryllup, med granatepler på bryllupsbordet! Tvinnet Trollhassel rundt høye vaser fylt med Hortensia , strå og andre sorter grønt og vakkert. Granatepler og Lyng ble plukket i hagen og i skogkanten.


Menyer og bordkort laget jeg på pc-en og printet ut på kremfargede ark. Veldig dekorativt med hortensia i små vaser. Så flott med den lille blå hortensia blomsten på de hvite serviettene! Vårlig og flott i ditt kjøkkenvindu i det forrige innlegget ditt ;)) Ønsker deg en riktig fin ettermiddag, og en fortsatt glad uke.


Dekk bordet med orientalske mønster og ornamenter. Hun er stylist og redaktør i idemagasinet. Ifølge De Bourg er det ekstra hyggelig å bruke varme farger nå i de kalde månedene. Perfekt for deg som ønsker et frodig, høstlig, varmt og rustikk uttrykk, med en miks av gammelt og nytt.


Start med fargene når bordet skal planlegges. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet.


Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt. Utstyr: Et pynte fat (gjerne med speil), telysholder, en søt pyntefigur, en liten vase, hortensia og snitte kniv.

Sett telysbeholderen med telys, den søte figuren og vasen sammen på pynte fatet i en trekant. Kutt ned stilken på hortensiaen slik at den passer vasen. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Dette er et vakkert 17. En enkel og dekorativ måte å pynte bordet på som alle klarer.


Når du skal pynte bord og lage blomsterbukett har våre to blomstereksperter sju gode råd som vil hjelpe deg godt på vei. Du behøver ikke så mange blomster og ikke så mange farger. Kjøp noen blomster i butikken som du faller for. Velg å fremheve noen få.


Jeg dekket bordet med tanke på servering av ost og kjeks til gode venner, med fokus på servise i grå keramikk, klart glass i en deilig grønn nyanse og lyst tre som går fint mot de tåkete gråtonene. Til ostefatet er det godt med te, her servert i tekannen Eliette, som har en fin overflate i matt og blank keramikk. Dekk et skummelt bord til Halloween-festen.


Nå nærmer den seg, årets skumleste fest, Halloween. Moseplassen drives av Anne Holter-Hovind. Nøtter, pepperkakeformer, frukt og andre ting du finner i skapet er også fint å pynte med. Spre det du vil utover bordet like tilfeldig som på bildet under.


Da sparer du deg ihvertfall for mye tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg