mandag 14. januar 2019

Kalk jotun

Stort utvalg og rask levering! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk.


Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.

Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun ,. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk , mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret. Populære greige farger som f. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte.

Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend. Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være.


Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! Gratis frakt fra 6kr. Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk.


Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Blandingen er ikke mer mystisk enn at den består av kalk og naturlige fargepigmenter. Det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut, hjemmene våre skal uttrykke liv og personlighet.


Trenger hjelp til å finne et NCS nr hos dere som trappesnekkeren vår skal bruke, han bruker en annen type maling, men vi bruker jotun på vegger, tak ol. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Kalk er en betegnelse for kalsiumkarbonat CaCO eller kalsiumoksid CaO. Disse materialene er brukt i store mengder som byggemateriale og byggestein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg