torsdag 17. januar 2019

Jotun optimal pris

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet.


Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt.


Jotun optimal pris

Pris - og produktinformasjon. Objektiv prissammenligning. Bytt til gamle Prisjakt. Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute. Responsen er svært positiv.


SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Utvendig trebeskyttelse, spesielt egnet for høvlede flater som f. Gir langvarig flott utseende. Enkel å påføre og tørker raskt. Rask tørk - Suveren heft og finish - Effektiv mot svertesopp Produsent: Jotun.


Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Lett å påføre med rull eller pensel. Tørker raskt, kan overmales etter timer.


God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. For å beregne hvor mye kledning du trenger, må du ta arealet av alle veggene som skal ha kledning og legge sammen. For å regne ut arealet av en vegg, kan du først. Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge.


Jotun optimal pris

Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme? Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK. Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre.


Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. OPTIMAL er godkjent av Miljømerking Norge og tilfredsstiller kravene til miljømerket Svanen. Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring.


Jotun optimal pris

Optimal brosjyren og sikkerhetsdatablad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg