tirsdag 29. januar 2019

Ramme 20x30

Ramme 20x30

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Som man kan se av utvalget vårt, finnes det mange ulike former på rammer. Rammer i ulike former. Det betyr at man kan ha forskjellige typer rammer ved siden av hverandre, i stedet for bare kvadratiske eller ovale for eksempel.


Ramme 20x30

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Ramme 20x30

Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. A4-rammene våre har også et bakstykke som gjør at rammen kan stå for seg selv dersom du ikke vil henge den opp på veggen. Alle våre fotorammer med målene 21xer av høy kvalitet. I tillegg har de pleksiglass, noe som gjør dem mer slitesterke, samtidig som de har det samme glassklare utseendet som en ramme med ekte glass.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Fin ramme i sort eller hvit som passer i alle miljøer. Kan henges på vegg og settes på bordet.


Rock er produsert i ekte tre og leveres med ekte glass. En elegant og tidløse måte å vise frem dine aller beste bilder. Velg svart, hvit eller utfyllende. Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket.


Dette er ett sett som består av stk. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. Det betyder, at man kan have forskellige rammetyper hængende sammen, i stedet for eksempelvis kun at have kvadratiske eller ovale rammer. Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum.


Samme størrelsen som et vanlig A4-ark. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Ramme 20x30

Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg