torsdag 10. januar 2019

Konfirmasjon dekor

Alt du Trenger og Lynrask Levering! Nordens største utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag.


For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro.

Dekor - Alltid mange varianter. Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten.


Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Som konfirmant står man ved dørstokken til voksenlivet.

En frase som gjerne går igjen er at man nå trer inn i de voksenes rekker. En konfirmasjon er en høytidelig anledning som gjerne feires med en stor fest. Her finner du alt du trenger for en gjennomført konfirmasjonsfest.


Nydelig som dekor på lysfat og til dekorering av festbord og kakebord. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.


Alle menigheter har påmelding til konfirmasjon , og denne informasjonen kommer direkte fra kirken der du bor. Om konfirmanten skal ha en Humanistisk konfirmasjon er påmeldingen på nett og den åpner vanligvis i begynnelsen av mai. Røverkjøp på tilbehør til borddekking, glass, dekorasjoner, girlandere med mer online! For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.


Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Hver vår er det høysesong for konfirmasjon , og familie og venner samles til feiring. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god.


Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop! Klikk på bildene for å se større versjon.

Dersom du ønsker å finne annen festpynt og dekor i samme farger som duk eller bordløper, anbefaler vi deg å sjekke ut kategorien fargetema, hvor du kan sortere produkter etter ønsket farge! Her er et lite utvalg av innen. Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde. Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv.


FESTBORD (Av redaktøren) BORDDEKKING. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg