tirsdag 8. januar 2019

Kalkgrå fargekode

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Det første tallet (29) sier hvor mørk fargen er, det andre tallet (03) sier hvor mye kulør som er i malingen og det som står etter bindestreken sier hvordan kuløren er sammensatt.


Kalkgrå fargekode

Forside Tapet, farge og maling NCS-kode for jotun kalkgrå ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. DISKRÉ Minty Breeze har blitt en stor hit.


Kanskje ikke så rart. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint. De to bildene er tatt i det samme naturlige lyset, bare på litt forskjellige steder i gangen.


Kalkgrå fargekode

Så fargen forandrer seg mye! Her kunne man like den eller de fargene man syntes var finest. Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Min favoritt er en blågrønn, delikat farge som heter Fusion, som lett kombineres med kalk og kalkgrå , sier Larsen. Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene…. Kjært barn – mange navn.


Fargen er verken helt grå. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun, liker å teste ut fargene hun anbefaler. Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Verdens fineste blågrønne farge. Mer grønn enn blå selvsagt. Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet.


Kalkgrå fargekode

Nattbordlampen er Ilse Crawfords w084tfra Wästberg. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Slik velger du riktig gråfarge! Det kan være like komplisert å kombinere duse grånyanser som sterke kulører.


Her er ekspertens beste råd om hva du bør tenke. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Blant annet har vi valgt chi i stue og kjøkken,da vi ønsket det så hvitt som mulig!


Kalkgrå fargekode

Idé Nå er det kalk som gjelder. I tillegg finnes den nå i flere forskjellige farger. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen.


Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg