fredag 25. januar 2019

Jotun optimal

Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet.

Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Ta kontakt med din lokale JOTUN -konsulent i dag, så får du vite mer om hvordan du kan komme i gang med sprøytemaling utvendig for effektive og lønnsomme prosjekter. Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet.


Jotun synes som de fleste andre, at hvite hus, bør være hvite! Derfor har Jotun utviklet OPTIMAL OptiWhite – en selvrensende husmaling utviklet for folk med hvite hus. Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg til overflaten og har en suveren beskyttelse mot svertesopp.


Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute.

Responsen er svært positiv. Les mer hos Jotun om hvor effektive malersprøyter er. SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL.


Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Lett å påføre med rull eller pensel. Optimal brosjyren og sikkerhetsdatablad.


God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Utvendig trebeskyttelse, spesielt egnet for høvlede flater som f. Tørker raskt, og kan overmales etter timer. Gir langvarig flott utseende. Enkel å påføre og tørker raskt. Rask tørk - Suveren heft og finish - Effektiv mot svertesopp Produsent: Jotun.


Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge. Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme?

På toppen brukte vi de samme plankene som på terrassegulvet. Sofaen ble solid håndverk, enkelt å lage selv. Spesialmaling for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak som hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten.


Bevarer hvitfargen lenger. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp og alger. Beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning og gir en meget god værbestandighet. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv.


Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Jotun Dekorativ består av Jotuns dekorative virksomheter som maling, beis og lakkprodukter til håndverk og gjør-det-selv markedet i Skandinavia. Jotun Original Akryl Murmaling ( Jotun Mur Akryl (Max for Mur)) er beregnet for toppstrøk for betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag.


Malingen har lang farge og glansstabilitet, har meget god værbestandighet samt lange vedlikeholdsintervaller. OptiWhite hindrer at smuss og skitt fester seg og har suveren beskyttelse mot svertesopp og alger. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute.


Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem. En gulaktig, hvit tone. Oppleves gulere enn Egghvit.


Benyttes ofte som standard hvit på fabrikkmalte detaljer. Norges mest solgte farge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg