tirsdag 29. januar 2019

Ramme 30 x 40

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Plexi gir lette og uknuselige bilder.

Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vi tilbyr bilderammer med disse målene i flere forskjellige farger og materialer.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål.

Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Forevige dine beste minner ved å ramme dem inn. Heng opp ditt bilde i en vakker ramme på soverommet, eller sett det på en stilig skjenk eller hylle i stuen.


Her finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 30xcm. Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller. Scroll ned for å finne en ramme som passer hjemme hos deg! Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Vi orienterer deg om eventuelle endringer i leveringen ved hjelp av SMS-service, og sjåføren kontakter deg på telefon ca min før leveringen hvis du har oppgitt mobilnummer i bestillingen. Du har selv ansvar for å kvitte deg med fraktemballasjen, være seg paller, papp og lignende. Eksklusiv matt svart ramme med samme mørke farge som en stjerneløs nattehimmel. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Velg svart, hvit eller ingen. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.

Lekker hvit ramme med plexiglass. Ekstra solid kvalitetsramme. TILGJENGELIGHET: TILGJENGELIG PÅ LAGERLEVERING: 5-ARBEIDSDAGERPosterramme av høy kvalitet, laget av svart tre. En svart treramme passer inn i de fleste rom, så det er vanskelig å ta feil med disse!


Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Rammehenger er inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg