tirsdag 22. januar 2019

Jotun terrassebeis naturgrå

Merkevarene til lave priser. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun -forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år.


Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.

Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Vi kaller det Jotun Fargetrygghet.


Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode. Det er verdt å merke seg at TREBITT TERRASSEBEIS er et et-strøks system der terrassebeisen skal trekke inn i treverket, og overskytende beis skal tørkes av med en lofri fille. Lisbeth Larsen er fargesjef hos Jotun , og en av landets mest etterspurte trendanalytikere.


Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år.

Slik at du har mest mulig tid til å nyte. En stille stund når sola renner. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv,.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Terrassebeis anbefales for å unngå fliser i bare føtter og sprekkdannelser i treverket. Resultatet er rent, pent og stilfullt. Jotun en av verdens ledende produsenter av dekorative malinger, skips- og industrimalinger og pulverlakker. Konsernet har selskaper og produksjonsanlegg fordelt på alle kontinent.


På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år? Jotuns produkter er tilgjengelig i mer enn 1land. Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og. Nå er tiden inne for å friske opp terrassen.

Nå viser det seg at terrassen er ferdig. L Herregård terrassebeis fra Gjøco selges rimelig fordi disse ble til overs. Siw Renate Vassgård til Jotun LADY. Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg med farger til terrassen? Vi har rødt hus med hvitt rundt vinduene.


Har sett på terrassebeis i fargen Naturgrå , vil den passe til et rødt hus? Og hva med farge til hagemøblene? Har akkurat beiset min med Gjøco terrassebeis farge burmateak Wink. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Baron Extra Terrassebeis. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.


Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Malingfarger som havner i denne kategorien er f. De nøytrale fargene er, i tillegg til hvit, alle nyanser av grått og sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg