søndag 20. januar 2019

Jotun sopp og algedreper

Jotun sopp og algedreper

Jotun Sopp- og Algedreper benyttes til desinfeksjon av overflater. Kan brukes både ute og inne. Midlet kan også benyttes til desinfeksjon av overflater.


Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Produktet fjerner grønske (grønnalger) og svertesopp. Har minimal lukt og emisjon under påføring og tørking.


Sopp - og algedreper brukes til desinfisering for flater som skal males. Forebygger og fjerner sopp - og algevekst. Den gode nyheten er at det nå finnes en helt ny kraftvask på markedet som ikke bare rengjør før maling, men som samtidig fjerner sopp og alger. Brukes etter vasking og skal ikke skylles av. I motsetning til tidligere, da husvask og soppfjerning var en tostegsprosess hvor du måtte vaske huset først en gang, og deretter spraye på sopp - og algedreper , har prosessen nå blitt mye enklere.


Ved å påføre middelet skaper du bedre feste for ny maling og forbeygger sopp - og algevekst på maling, beis og dekkbeis. Middelet skal påføres etter vask med Jotun Husvask eller Kraftfask og skal ikke skylles av igjen. Jotun Husvask 2-i-inneholder såpe med sopp - og algedreper , og gjør at du slipper unna med én enkel vask i året, sier Hansen.


Jotun 2-i-Husvask og Soppfjerner inneholder såpe med sopp - og algedreper. Det gir mindre behov for kraftig skrubbing, og soppen kan som regel fjernes med høytrykksspyler, men ved stor sopp - og algedannelse må du kanskje hjelpe litt til med børsten. Vær forsiktig med høytrykksspyler og bruk ikke for hard stråle.


Jotun sopp og algedreper

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! BRUK AV HØYTRYKKSVASKER PÅ UTVENDIG KLEDNING: En høytrykksvasker vil kunne gjøre husvasken rask og enkel, men den må brukes riktig og med forsiktighet for å unngå fremtidige skader på treverket. Staub und andere lose Partikel entfernen.


Volumenteilen Wasser verdünnen und auf die trockene Fläche auftragen und trocknen lassen. Mit ihm können tragfähige, gereinigte Flächen zusätzlich behandelt werden. Teilen Wasser verdünnt auf die trockene Fläche aufgetragen und soll nicht.


Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Desinfiserende middel som hindrer sopp - og algevekst på maling, beis og. Det er viktig med grundig forarbeid før du tar frem penselen og rullen. Derfor skal du blande og røre i malingen før du maler Det er ikke bare din husvegg som behøver langvarig beskyttelse. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet.


Jotun sopp og algedreper

Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem. Absolutt Sopp og Algefjerner 1ltr. Jeg syntes det virket lite i flaska som jotun hadde og spurte om de hadde større, da foreslå betjeninga opus husvask. Halvparten av huset ble vaska med det.


Skrubbet godt og så at det ble malinga ble mattere. Og så ble det malt med jotun optimal. Sjekk priser på sopp og algedreper. Trenger vi virkelig sopp og algedreper ? Eller kanskje noe om kvalitet og pris ? Fasadevask mot begroing, er en sopp og algedreper fra Yunik som er ypperlig til vask av fasader, mur, treverk og taksten, som er helt eller delvis dekket av.


Når veggen er tørr og ren, påfør Jotun sopp- og algedreper. For ekstra beskyttelse påføres Baron Sopp - og Algedreper etter vask av flatene. Sjekk vedheft på tidligere malte flater. Med mer fuktig vær og økende luftforurensing har vekstforhold for sopp og alger.


JOTUN YACHTING SOPP - OG ALGEDREPER 1L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg