tirsdag 22. januar 2019

Jotun nøytral

Jotun nøytral

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


LADY Supreme Finish Tre og Panel. DRYGOLIN Ultimat husmaling. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet.


Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte belysninger, som skarpt dagslys og. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Populære greige farger som f. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Jotun nøytral

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Det kan virke avskrekkende og skummelt å sette farge på hjemmet sitt. Derfor har vi utviklet et fargekart for å gjøre valgene litt enklere for deg.


Dette fargekartet er laget for deg som ønsker en nøytral farge på veggen, og her finner du nyanser av seks forskjellige farger. Den passer utmerket både som en gyllen, nøytral base – og som en moderne aksent. Curious Mind er derfor perfekt for deg som verdsetter det å utforske og eksperimentere.


Jotun nøytral

I møte med andre farger, kan den grå-gule nyansen bli både tøff og maskulin. Her har den gylne fargen fått tøff og maskulin kombinasjon med ulike gråtoner. Når du har valgt farge så husk å velge en maling som holder huset hvitt og lyst lenge. JOTUN OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende husmaling, spesialutviklet for hvite hus. Les mer om OptiWhite her.


Det er viktig å vite at grått ikke er grått. Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne. Kjøligere grå og blåtoner.


Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg. Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt.


Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Slik knekker du koden. Den første delen av koden sier noe om forholdet mellom hvitt, sort og kulør (farge).


Andre del beskriver hvilken kulør det er snakk om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg