torsdag 17. januar 2019

Trebitt tjærebrun

Trebitt tjærebrun

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg!


Trebitt tjærebrun

TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen. Denne fargen er er like populær på fjellet som på mer urbane nybygg. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Velger du Trebitt beis står du fritt til å senere velge en mer dekkende behandling med dekkbeis eller maling. I motsatt tilfelle, kan du ikke velge beis hvis huset først er malt. Tenkt derfor godt gjennom hvilket utseende du er på jakt etter, før du velger utendørs behandling av din nye bolig.


Ny uhøvlet kledning: Påføres strøk Trebitt Oljebeis. Trenger ingen grunning. Ny Trebitt Oljebeis er grunning og beis i ett. Ny høvlet kledning og tømmer: Påføres strøk Trebitt Oljebeis.


Fabrikkbeiset kledning anbefales rebeiset innen år. Ulike underlag vil gi ulikt utseende når du beiser. Dette er en dyp, brun tone, som vil vil fremstå lunere og mykere enn helt sort. Det kan gi en spennende effekt – som her hvor høvlet tømmer øverst på veggen fremstår lysere enn det uhøvlede panelet under. Et ekstra strøk på den høvlede delen utjevner forskjellen – om ønskelig.


Trebitt tjærebrun

Hva tilsvarer det i NCS-kode. Jeg skal bestille garasjeport i samme farge. KREVER INGEN GRUNNING. Unikt penetrerende alkydolje gjør at grunning ikke lenger er nødvendig.


Beisen trekker inn i treet og. TREBITT Terrassebeis, som gir et tidsriktig og naturlig uttrykk. Tenker derfor at de mindre feltene bør ha en annen farge enn øvrig kledning. Var egentlig på utkikk etter en farge som kunne ligne litt på royalimpregnert brun, men det er litt vanskelig å finne.


Trebitt tjærebrun

Vil ikke ha for oransj eller rød brunfarge. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Vi har sett på stølgrå, tjærebrun , hassel og. Den unike oljen i Trebitt Oljebeis gir en suveren inntregning i treverket. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem.


Trebitt Oljebeis finnes i et stort utvalg farger, så det er lett å finne en farge som passer til akkurat din hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg