onsdag 9. januar 2019

Korthåret saueskinn

Korthåret saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.


Korthåret saueskinn

De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.


Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Saueskinn til hytta og saueskinn til hjemmet. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn.


Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Dette er et islansk saueskinn med nedklippet pels som ikke er fargebehandlet. Prosessen og behandlingen våre saueskinn er gjennom er trygg for både barn og voksne.


Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Lammeskinnet har mange bruksområder og passer f. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud.


Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent.


Et lammeskinn fra Australia med en krøllete og klippet pels, i en bronseskimrende brun fargenyanse. Skinnfell i korthåret lammeskinn - vakkert og varmt! Herlig korthåret saueskinn fra Tibetanske lam. Ta med skinnfellen på tur, legg på gulvet, og i stoler både inne og ute.


Ulla er klippet i en ensartet lengde og transformert til et stilig stol-, sofa eller gulvdekke. Siden skinnene kommer fra voksne dyr, er de bredere enn lammeskinn. I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna.


Da bør du bytte ut den varme posen med for eksempel et svalere teppe. Søk etter saueskinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på saueskinn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Korthåret saueskinn

Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg