mandag 28. januar 2019

Rokokko tapet

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Rokokko er først og fremst forbundet med Ludvig XVs regjeringstid i Frankrike.


Rokokko kan også være en kombinasjon av rocaille og det portugisiske ordet barocco, som betyr uregelmessig perle.

Lene sin stol og Halvor Bakke sin tapet. Jeg har disse lekre Rokokko stolene til salgs for 9kr pr stk. Den øverste er trukket om i tekstil fra Zinc. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Damask, blonder, brokade og rokoko. Norges største nettbutikk.


Bestemors Rokokko stol Alle møbler har en historie, og jeg syns det er så gøy å få høre den før jeg begynner omtrekking og oppussing.

Ordet er avledet av det franske rocaille, som betyr skjell eller ujevn klippeformasjon. Vi anbefaler ikke å fjerne slike elementer i håp om å spare tapet. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Rokokko-tapet , treimitasjoner, pastell, blomster og minimale fuger.


Vårens flisetrender innbyr til kreativitet under oppussingen. Villa Wessel, som helt klart var et prakthus på sin vakre tomt i innkjøringen til Jordet, ble bygget i liggende tømmer og har nok hatt et mer beskjedent materialvalg, om enn noe tapet som helst. Så om det skal bli tapet hos oss så må det velges med største omhu. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Den utviklet seg naturlig fra biedermeierstilen, enkelte steder også i kontakt med kontinuerlig tradisjon fra rokokko.


Kjøp og selg nye, brukte, antikke og moderme møbler på Lauritz. Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver Fiona heritage er de mest toneangivende og vakre klassiske tapetene fra våre arkiver. De er alle inspirert av ulike kunsthistoriske perioder – fra rokokko til art noveau.

Rokokko og Barokk R okokko er en videreføring av barokk, noe som gjør det litt vanskelig å skille de to stilartene fra hverandre. Barokken er likevel kraftigere og mer pompøs i uttrykket. Rokokkoen er lettere og mer asymmetrisk i formspråket.


Stilen oppsto i Frankrike under Ludvig 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg