tirsdag 22. januar 2019

Værbitt beis

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene.

Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. På fredag fikk jeg beiset puffen jeg holder på å lage for en dame, og resultatet ble så utrolig fint :D Denne gangen brukte jeg interiørbeis med fargen værbitt , og for at beisen skulle bli mest mulig jevn brukte jeg et håndkle til å tørke av etter at jeg hadde lagt på. Furet værbitt … Og du kan gjøre det helt selv! Flere inspirasjonsbilder med interiørbeis finner du her.


Se film om hvordan beise panel her. Værbitt og drivved er våre nykommere. Alle fargene er tilgjengelige i vår produktovrsikt der du velger ditt panel.


Vi henter inspirasjon fra naturen, og ønsker å fremme tidsriktige farger.

Alle beisfargene på fargepalleten er våre standardfarger, og produseres i profilene fas, skygge skrå og slettpanel. Bruk en pensel som er lik bredden på panelbordene. Gode forbredelser er viktig for å få best mulig resultat. Vask først panelet med Jotun Husvask. For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille.


Norges ledende produsent av innvendig panel. Stort sortiment på panelprofiler. Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering.


Tyrilin Matt Beis finnes i flotte og tidsriktige farger hentet fra fjellets fargepalett. Velg blant vakre gråtoner inspirert av værbitt treverk og fjell, eller brune nyanser som gir varme og lunhet til hytta. Dette for å vise nyansene i fargene. Hei,vi har kjøpt leilighet på fjellet, nybygd.


Standard fargene på tak og brannmur er 5Tudor, disse kan ikke endres. Har man torvtak er ikke fargesettingen noe problem. Impregnerte takbord vil med tiden bli værslitte og sølvgrå.


Trinn Når man bruker beis vil fargen påvirkes av treverkets egenfarge og påføringsteknikk.

Vi anbefaler derfor å gjøre prøveoppstrøk på underlaget før du begynner. Trinn Husk at beisen vil trekke inn ulikt basert på hardheten i treverket. En dempet brunlig beis med lune blåtoner. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner.


Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg