tirsdag 15. januar 2019

Rosa kahler vase

Sjekk ut Rosa Kahler Vase. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vase Rosa schnell bestellen.


Preise finden und vergleichen! Stilrent interiør fra Kähler i vårt omfattende sortiment av innredning. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Rosa striper Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene.


Rosa kahler vase

Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. Bli den første som omtaler dette. Den lille, runde telysholderen er formet som en elegant og myk snøball, dekorert med en hvit, strukturrik glasur.


Holderen er dekket av små, håndutsk. Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler! Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi. Designet av Hans-Christian Bauer Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Hammershøi jul - Kähler.


Rosa kahler vase

Det er dekorert av kunstneren Rikke. Se beste pris på Kähler Omaggio vase 35. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Omaggio, Blå, Hvit, Svart, Rosa , Grå,. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. La vasen stå alene som et unikt designstatement eller la den inngå i et elegant designtableau. Selger Kahler vase , hvit med rosa striper.


Rosa kahler vase

Pent brukt, ingen skader. Vasene er enkle og stilrene og passer derfor inn i alle innredninger og hjem. Hos Imerco kan du altid finde en ny vase eller urtepotteskjuler.


Mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. Find din yndlingsvase nu på Imerco. På lager for omgående levering! Elegant og nordisk keramik fra Kähler.


Rosa kahler vase

Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her. Denne Omaggio-vasen er perfekt til alle mulige typer blomster og buketter. Vasens elegante, klassiske rosa farge gir det minimalistiske nordiske hjem et feminint preg. Vasens myke form kompletterer de rosafargede stripene, som gir et mildere uttrykk enn Omaggio-seriens mer klare farger. Hos Kid finner du et godt utvalg av dekorative vaser.


Velg mellom ulike farger og design som speiler din stil. Bestill fra vår nettbutikk i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg