torsdag 17. januar 2019

Sengeteppe jenterom

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe - Best pris i Norge! Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene.


Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på.

Ingrids rom er et skikkelig jenterom , med småblomstret tapet kjøpt på eBay, sengeteppe med blomster fra Greengate, og rosa og hvite møbler. Tips: Bruk en tallerkenrekke til utstilling av bøker. Celina har fått prinsessedrømmen oppfylt med et eventyrrom i lilla og rosa.


En del av rommet er innredet som et lite lekehus. Vi snakker gardiner, rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd. Her finner du alt av tekstiler til barnerommet.


Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør. Reguler gjerne nattetemperaturen med et lunt sengeteppe. Velg ett som binder sammen fargene i rommet og skaper helhet uavhengig av sengetøyet.


Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen! I det nye tilbygget er det to soverom som barnebarna kan bruke. Det største er først og fremst blitt et jenterom , mens guttene stort sett bruker det minste.


På det største hadde Bjørg og Arild bestemt seg for å sette inn familiekøyen fra deres gamle rom. Den er jo både praktisk og behagelig. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Stort utvalg av dameklær for alle. Jeg var så heldig å arve ett sengeteppe i dette mønsteret etter min kjære mormor - hun hadde strikket det selv, i tillegg hadde hun strikket vognteppe til mange av sine oldebarn i samme mønster!

Både rammemadrasser, køyesenger. Jeg er veldig glad i mitt sengeteppe , og har det liggende framme i stua. Nydelige tulipaner - en av mine favoritter! Gardinene og pynteputene har Bjørg sydd selv med tekstiler fra Fargerike på Fagernes.


FALKETIND VINTERDYNE! God og prisgundstig dyne, ypperlig til bruk i både hus og hytte. Fylt med andedun og andefjær, med en rutesydd konstruksjon som holder dunet.


På Ellos finner du et stort utvalg av sko og klær i alle størrelser og til bra priser. Besøk også vår hjemavdeling med alt til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg