fredag 11. januar 2019

Jotun lady vegg 10

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.

Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat.


Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling.

Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10. Teknisk datablad Fås i følgende baserHvit, A, B, C og gul. Alle andre fargeresepter skal blandes over Jotun Multicolor. Inntil med Jotun Multicolor brekkfarger.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. LADY VEGG B-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Jotun gir dekkgaranti ved bruk av to strøk.


Tekstiltapet grunnes med JOTUN Grunning for tapet. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg 10. Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.


Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Lett å påføre og tørker raskt. Passer ypperlig som mellom- og toppstrøk på underlag som f.

Lady Vegg er produsert slik at malingen spruter lite ved påføring. Egenskaper: Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Spruter ikke og er lett å påføre. Bruksområder: LADY VEGG benyttes til vegger på underlag som.


LADY VEGG C-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Naturlig, mineralsk utseende. Se beste pris på Jotun Vegg og Tak (liter). Den slette veggen har samme farge i den supermatte LADY Pure Color.


På veggen henger messinglampen 90° Wall Light fra Frama. Stolen er Bertoina Diamond wire chair. Myke detaljer fra soverommet.


Den øverste delen av veggen er malt i samme farge med LADY Pure Color. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


LADY Minerals gir den en røff egde og en matt, naturlig eleganse til veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg