torsdag 23. mars 2017

Vase hvit

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Rask levering og personlig service. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter.


IKEA - STILREN, Vase, hvit , Bruk vasen med eller uten blomster. Den er vakker i seg selv.

DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering. Telykten kan også vendes til en matt rund vase. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær.

Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Opplev en unik hvit vase fra den elegante Hammershøi-serien. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner. Enten vasen står alene eller som en del av en samling av gjenstander, ser den stram og skulpturell ut, men feminin når den fylles med lyse, fargerike blomster.


Med sin enkelhet og presisjon er den like fin både med og uten blomster. Designvasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk naturlig forlenger de friske blomstene slik at de på en elegant måte går i ett med porselenet. IKEA - SOCKERÄRT, Vase, hvit , Kan også brukes som mugge.


Testet og godkjent for kontakt med næringsmidler. Kombiner gjerne med andre vaser i SOCKERÄRT-serien. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Hammershøi, Blå, Grønn, Hvit ,. Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Hvit Vaser. Sammenlign tilbud på Vaser fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider.


Lyngby Rhombe Vase Hvit cm. Kähler omaggio vase 15cm perlemor. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skip to the end of the images gallery.

La vasen være midtpunktet på middagsbordet. COOEE Ball Vase 20cm, Hvit En stilig og elegant vase håndlaget i porselen. Det betyr at hver vase er unik, og det kan forekomme mindre variasjoner fra vase til vase. Sett den nydelige hvite designvasen i vinduskarmen, på middagsbordet eller i entreen og fyll den med årstidens blomster og greiner.


Vasen er tilvirket i hvit porselen. Dette blomsterhodet i porselen fra Bjørn Wiinblad er en tolkning av hans kvinneansikter og blomstermotiver. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter.


Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg