tirsdag 28. mars 2017

Lyslykt utendørs

Christiania Glasmagasin - Se utvalget her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se vårt store utvalg.


Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.

Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Stor lyslykt med metallskall, glassvegger og håndtak. Fungerer utmerket både innen- og utendørs. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Lys opp sommernatten med lykter og lanterner. Utelys og lykter tilfører terrassen en koselig atmosfære gjennom de sene sommerkveldene. Hos JYSK finner du et stort.


Lanterner og skipslamper.

Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full. Bruk kun kubbelys med maks.


Stor og elegant lyslykt i rustfritt stål. Med glassvegger og rundt, sølvfarget håndtak. Koselig lykt med svart fot som skaper en god atmosfære i et rom eller utendørs. Leveres med dekorative steiner og en spritbrenner. Den dypere koppen er for brensel, og den mindre for telys og stearinlys hvis du ønsker å bruke det i stedet for drivstoff.


Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nettbutikk med lamper til alle bruksområder! Vi har alt fra bordlamper til lyktestolper. Flotte lykter og lanterner til både ute og innebruk.


Utendørs belysning i farget, varmhvitt,. Kjempemorsomme som alternative lys på juletreet, eller surr dem rundt busken og forvandle den til en ekte lyslykt. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt.


Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.

Handle enkelt online hos ellos. Lyslykt med minimalistisk design i robust, rustfritt metall med store glassflater som passer fint på verandaen eller balkongen. Finnes i flere størrelser, slik at. Kanskje dette kan være anvendt vis a minimal kjøkken i din bolig.


Du vil føler mer avslappet mens ikke å måtte tror kan utseende rotete. En lanterne gjør enhver kveld ekstra koselig og kan settes eller henges opp både inne og ute for ekstra stemning. Pynt opp med levende lys! Hos Kid finner du lykter og telysholdere som lyser opp hjemmet med stil. Velg mellom ulike design og størrelser.


Se hele utvalget og kjøp på Kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg