onsdag 22. mars 2017

Utvendig maling best i test

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Se mer og bestill i nettbutikken nå! Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester.


BEST I TEST Beckers Perfekt Akrylat Plus er en nyutviklet, halvmatt fasademaling av høyeste kvalitet, som holder fasaden fin i opptil år, og kom på 1. Den blir og anbefalt i halvveis – rapporten for neste test som kjøres, les resultatet HER. Optimal ble det konkludert med at ikke burde brukes utvendig pga liten holdbarhet mot svertesopp. Jotun bestrider testen , men alle andre produktene tålte de påførte soppene.


Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Butinox Futura Selvrensende har en også kremaktig konsistens som gjør den enkel å jobbe med. Den såkalte Smart Flow-teknologien gjør at penselen tar opp prosent mer maling , slik at du slipper så mange turer ned i. Store og kjente produsenter på det norske markedet, som Jotun, Gjöco, Nordsjö og Flügger, inngikk i testen. Beckers, som altså fikk to av sine malinger vurdert som Godt valg, fikk også fire maling -varianter i klassen Anbefales ikke. Før i tiden var maling tilsatt en rekke giftstoffer som blant annet formalin, kvikksølv, arsenikk og bly.


I dag er disse stoffene forbudt å bruke i maling. Giftstoffene ble tilsatt for å hindre utvikling av sopp og råte på trevirke. De antimugg- og soppdrepende midler som er tillatt å bruke i dag, er ikke fult så gode som de gamle. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette.


Utvendig maling best i test

Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Det er særlig begroingen som har gitt nedslående resultater. Alt av lister, vinder og dører er malt med Lady Supreme Finish - ganske enkelt fordi oljemaling fungerer best til det (skjønt den nye vanntynnbare ikke er spesielt god å male med og heller ikke blir like jevn og fin som den 'gammeldagse' typen) Minst like viktig som god maling er godt redskap! Folksam fraråder kjøp av disse malingene. Hurtige og punktlige leveranser.


DE BESTE : Dette er de beste produktene i testen , og de eneste av som. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Har sommerhus i Sverige, hvor jeg malte noen vinduer utvendig.


Utvendig maling best i test

Det er ikke bare det umiddelbare resultatet som teller. Siste: Kun av malingsprodukter får godkjent i test. Hvilke maling er best til panelet eller dørene? Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene.


FRI tester: Derfor skal du købe den dyre maling. Tips på god utvendig maling ! DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling. Sammenlign pris på maling.


Utvendig maling best i test

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling.


Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres. Men den beste og mest varige behandlingen får du med dekkende maling , sier marketing manager Mette Dahl i Nordsjö. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling : Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel syretest avsløre dette. En slik test kan utføres av en håndverker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg