torsdag 23. mars 2017

Sengeteppe barn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste!

Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe - Best pris i Norge! Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Quiltede, mønstrete og ensfargede.


Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer.

Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet.


Velg sengeteppe etter din personlige stil for å skape et soverom du trives i! Oppdater med et sengeteppe fra Linea slik at soverommet blir mer hjemmekoselig og lunt. Vi har sengetepper for alle årstider og anledninger. Velg blant steinvasket, fløyelsmateriale blant mange andre ting.


Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss. Kjøp sengeteppe til barnerom. Kjente merkevarer til gode priser.


Finn dine favoritter! Tradisjonelt har gutter likt maskuline blå, svarte og grønne farger med motiver som biler og pirater. Mens jentene ofte liker lyserøde og lilla farger og motiver som dyr, hjerter og prinsesser. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Handle enkelt online. Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn.

Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix. Kan brukes som sengeteppe til enkeltseng eller som et stort pledd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg