fredag 24. mars 2017

Kunstig plante

Kunstig plante

Vi er en totalleverandør innenfor kunstige blomster, planter og trær. Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Uekte roser, lavendel, hotensia. Alt til cafe, hotell og restaurant!


De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Kunstige planter og blomster. Dessuten visner de jo aldri. Vi har et bredt utvalg av kunstige planter , som ikke krever noe stell.


Det er enkelt å omgi seg med planter , uansett om man liker å stelle dem eller ikke. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Så om du helst vil bruke tiden din på noe annet enn å stelle med plantene, er våre naturtroe, men kunstige planter noe for deg. Våre kunstige planter er laget ekstra solide slik at de tåler å stå ute i noe vær og vind. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine? Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende.


Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Det brede spekteret hos ambiplants består av ulike kunstige planter , kunstige trær og kunstige blomster slik at alle skal kunne finne noe for hvert et rom og nyte kunstige planter som kan vare i mange år med nærmest ingen behov for vedlikehold. Har du funnet en vakker kunstig plante , men ønsker å se produktet før du handler? Dekorative kunstige planter.


Kunstig plante

Pynt hjemmet med vakre kunstige planter ! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Vi leverer kunstige planter og blomster av ypperste kvalitet. Våre kunder er store, middelstore og små bedrifter i tillegg til en økende etterspørsel fra privatmarkedet.


Vi selger kunstige planter , silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet! Hva skjuler seg bak trenden? Høy kvalitet - Stort utvalg - Rask levering - Besøk oss i dag. Fyll hjemmet med kunstige planter som skaper harmoni og velvære.


Hos oss finner du planter , sukkulenter og silkeblomster av beste kvalitet. De er naturtro og setter preg på ditt interiør i hjemmet. Spesialist på kunstige planter Som spesialist innen kunstige planter har ambiplants et stort utvalg av ulike kunstige planter. Fra store til små og alt fra kunstige laurbærtrær til kunstige palmer.


Derfor kan du alltid finne en egnet kunstig plante for hjemmet, kontoret eller et annet sted hvor du ønsker å plassere en kunstig plante. En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år.


Passer utmerket der det er vanskelig å ha levende planter eller hvis du ikke har mulighet til å stelle dem. Utmerket når du vil ha det svalt med åpent vindu på soverommet eller på hytta hvor du bare er i visse perioder. Alle slags planter , både ekte og kunstige , gir liv og trivsel i rom og på andre steder.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Naturtro kunstige planter og blomster til hjem, kontor eller restaurant. Våre planter og blomster holder seg like flotte og friske i mange år. Roggens Import AS importerer kunstige planter og potter.


Vi har spesialisert oss på dekorering av alle typer arealer, ute og inne, smått og stort. Det enkleste vi kan gjøre er å selge varene direkte til bedriftskunden over disk, men vi kan også bistå med rådgivning, levering, og store prosjekter. Europris - Mer til overs!


I stedet får du planter , som altid er pæne, ser velplejede u og har en passende størrelse. Det eneste du skal huske, er at rengøre de kunstige planter regelmæssigt. For de kunstige samler støv. Det gør ægte blomster ikke.


Kunstig plante

Så ved at rengøre de kunstige planter regelmæssigt, undgår du at blive busted af familie og venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg