tirsdag 7. mars 2017

Baderoms dekor

Oppgrader baderommet med siste nytt fra Bygghjemme. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Duftlys gir både god lukt og god stemning på baderommet.

Bytt ut skittentøyskurven med en ny kurv og velg mellom flere tøffe design og farger. Såpebeholdere med pene mønstre gjør seg lekkert på vasken, og du finner beholdere og duftlys i matchende dekor. For de som har barn er Star Wars-dusjsåpe selvsagt et must. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell.


Dekorer, samle, organiser, arranger og vis fram. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex.

Vi har alt det moderne baderommet trenger av praktiske ting. Smarte tips til badet knep som gir spa-følelse på badet Med disse enkle tipsene får du et bad med særpreg. Uten at det koster skjorta. Baderomsskap til ethvert behov.


På tiden med et nytt baderom? Da kan det være lurt å ta en titt på utvalget hos Trademax! Vi leverer kjapt med fast pris.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Billig bad i velkjent HTH-kvalitet. Ser du etter et nytt og billig baderom?


Hos oss finner du baderomsmøbler fra produsenter som Linn Ba Dansani, INR, Element og Foss Bad. Hos HTH har vi gjort det enkelt å kjøpe et nytt gjør-det-selv bad til en god pris. Et interiørkonsept som vekker gode følelser og atmosfære.


Eksklutivitet er nøkkelord for Riviera Maisons produkter.

Cellbes på Internett og på postordre! Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Mikrosement blir bare mer og mer populært. Men hva er mikrosement egentlig?


Vi gir deg en kort forklaring. Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Våre nøye utvalgte fliser med kvalitet til riktig pris gjør at prosjektet og drømmen om ditt nye baderom ikke er så langt unna. Materiell og slitestirke egner seg godt for baderom. Størrelsen og fargen på baderomsflisene vil påvirke baderoms helhet, følelse og lys.


Valg av store fliser og små fliser vil påvirke baderoms størrelse. Hos MAXBO finner du baderomsutstyr til alle typer bad. Start monteringen slik at det siste panelet tilpasses sentrisk over døren.


Det får du til ved å tilpasse de to hjørnepanelene på dørveggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg