torsdag 16. mars 2017

Grå ettervekst

Grå ettervekst

Instant Root Concealer fra Charles Worthington dekker ettervekst og grått hår, uten time hos frisøren! Da har vi redningen for deg. Skjuler raskt og effektivt grå hår og synlig ettervekst. Grått hår bør holdes glatt.


Glattere hår reflekterer lys, og demper linjer og rynker i ansiktet ditt. Et silikonserum eller hårolje får håret til å skinne. Sørg for å bruke en fuktighetsbevarende shampoo, og en keramisk belagt rettetang.


Attitude er en nødvendighet til grått hår. Er du mørk i lengdene og har grå ettervekst , kan det være fint å gå litt lysere for at ikke ettervekst skal bli så tydelig. Det er også fint med litt striper i håret, det gir håret liv og det ser fyldigere ut. Vi velger ofte farger i forhold til din naturlige hudtone og øyefarge, forteller Bjørnevoll. Jeg kikker lizzom bare innom for å si at jeg er nødt til å forurense bittelitt.


For du skjønner det atte jeg har fått noen grå hår og en skikkelig støgg ettervekst. Så sorry, bloggen, men det ER faktisk viktigere at jeg er fin på håret enn at det går bra med jordkloden. Er vel ikke SÅ nøye om jeg forurenser litt? De første grå hårene er bare forstyrrende for den looken vi er vant med.


Om du ikke har kastet deg på grått hår-trenden granny-hair, men ønsker å opprettholde ditt vanlige utseende, kan du bruke produkter som enkelt kamuflerer grå hår uten at du må gå til frisøren eller farge hele håret. Du får frisket opp og stylet håret samtidig som du kamuflerer uheldig ettervekst. Hårpudder på boks, for eksempel det fra Bumble and bumble, funker aller best i hår som ikke er helt nyvasket, siden det krever litt olje for å feste seg. Jeg går til frisør men har ikke råd til å farge det oftere enn hver uke og nå er det blitt så mye grått at det holder. Hvis hele kronestykket er dekket på undersiden med det grå , så har du 1prosent grått selv om det bare er på dette området.


Hvis halvparten av kronen dekkes, har du prosent grått hår og så videre, forklarer Sekkingstad. Når du vet hvor mange prosent grått hår du har, er det lettere å velge riktig farge. Tørrsjampo gjør at man får en litt lysere effekt i håret, men det er viktig at man bare sprayer forsiktig i håret, ellers kan det se grått ut, sier hun.


Det er jo smak og behag, men jeg syns at litt mørk ettervekst er fint. Man tåler å gå litt lenger med det enn om man har en lys ettervekst. Permanent oksiderende farge dekker 1prosent og fjerner alle grå hår.


Grå ettervekst

Du vil få ettervekst. Dette er fargen du velger om du ønsker de grå helt bort, men du må legge inn frisørbesøk oftere for vedlikehold. Denne fargen fester seg inne ved hårets marg og vil ikke vaskes ut igjen.


Har du blondt hår vil de grå ofte synes litt mindre, men de kan fremdeles ha en helt annen fargetone enn håret ditt. Et smart triks her er å legge inn noen lysere striper som glir godt sammen med de grå. Hvis du syns håret ditt ser gyllent ut i forhold til de grå , kan du bruke en lillashampo for å få en kaldere tone som matcher bedre. Ut i fra svarene som blir gitt her, gjør følgende for å få sikkert svar: 1. Håravfall, Ettervekst - Viviere.


Viviere er et ledende europeisk merke, med flotte produkter for tykkere hår til rimelige priser. Du kan få tykkere hår på mindre enn ett minutt. Ser ut som fargen har flyti litt utover, så vanskelig å si. Ville tatt en ny test i morgen tidlig. Nå vet ikke jeg om du tisset rett på testen eller ikke.


Mange som begynner å bli grå gjør den feilen at de farger hele håret hver gang. Dersom du skal farge grå ettervekst er det viktig å holde seg til naturlige farger, samt bare farge bunnen, så godt det lar seg gjøre. Grå stær gir ingen smerter.


Som regel utvikler den grå stæren seg over flere år, men hastigheten på denne utviklingen kan variere betydelig fra person til person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg