mandag 27. mars 2017

Bosch kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nordens beste sortiment av Bosch online. Sjekk ut bosch kjøkken.


En frisk bris på kjøkkenet.

For å sørge for at det bare er god matlukt som sprer seg i kjøkkenet , har vi utviklet en serie med spesielt effektive ventilatorer. Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Bosch kjøkkenmaskiner i MUM-serien kommer i mange ulike modeller.


Fra den enkleste maskinen til premium-modellen. Alle med like gode resultater. Bosch ventilator DFM064A- Denne integrerte ventilatoren fra Bosch holder kjøkkenet ditt fritt for stekeos.


Dette er en kombinert modell som kan brukes både til. Med Bosch Serie får du full kontroll på matlagingen.

De automatiske og integrerte ovnene gir deg alle forutsetninger for å lykkes på kjøkkenet. Du slipper å tenke på oppvarmingsmåte, temperatur og tidsinnstillinger – via funksjonene Assist fikser ovnene dette selv. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her! Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Og hos Bosch for hobbyhåndverkere er det kombinasjonen av nyskapende tekniske løsninger og den store bruksverdien for hobbyhåndverkeren som teller. I tillegg til høy kvalitet og pålitelighet, overbeviser verktøyet fremfor alt ved at det er så enkelt å bruke.


Få års motorgaranti på Bosch støvsugere. Vi forventer ikke bare at en støvsuger leverer optimale resultater, men også at den varer lenge, derfor garanterer vi deg høy ytelse i mange år. Bare klikk på linken nedenfor for å registrere din Bosch støvsuger med eller uten pose, og aktiver års motorgaranti.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Sammenlign priser på Bosch, DeWalt og de mest populære modellene. Smart og effektiv - Bosch tilbyr individuelle løsninger for prosessvarme, damp og desentralisert energistyring.


Bosch leverer perfekt skreddersydde og meget effektive systemløsninger for kommersielle og industrielle bruksområder - både når det gjelder industrikjeler, CHP-anlegg, ventilasjonsanlegg og varmegjenvinningssystemer. Når du multipliserer volumet av kjøkkenet med vil du finne den nødvendige kapasitet som viften må ha for å fungere optimalt.

Passer for et lite kjøkken. Denne kjøkkenviften vil være et godt valg for mindre kjøkken , hvor det ikke er nødvendig med like stor rensekapasitet. Som nevnt er modellen veggmontert, noe som både har plusser og minuser. Her kan du laste ned og skrive ut bruksanvisningene til alt elektroverktøy fra Bosch. Både til nytt verktøy og til maskiner som ikke lenger finnes på markedet.


Skriv bare inn delenummeret til maskinen din (står oppført på typeskiltet) for å finne riktig bruksanvisning. Hos Kvik får du overraskende mye design for pengene. Vi har hele tiden gode kampanjer og tilbud på både kjøkken , bad og garderobe.


Se alle tilbudene her! Høstens kampanje fra Epoq og Bosch ! Du får også opptil avslag på utvalgte integrerte hvitevarer fra Bosch ! Det skal være lett å bytte kjøkken. Fri frakt hos WhiteAway. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg