tirsdag 7. mars 2017

Krukker og vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Handle enkelt online hos ellos. Trygg E-handel med 14. Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke.


Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter. Se hele utvalget i varehusene våre! Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag? Gjør dine blomsterarrangementer komplette med passende krukker og vaser.


En liten krukke til litt mindre blomster og planter, en stor til de større. Dessuten er det fint når fargen og stilen på krukken matcher det som finnes i rommet og det som er plantet i den. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige vaser og krukker.


Kjøp rimelige vaser som gjør seg godt i hjemmet ditt fra vår nettbutikk Trademax. Flotte vaser med roser, tulipaner eller markblomster fra egen hage pynter opp både festbord og hverdagsbord både ute og inne. Vi har varer av høy kvalitet! Stort utvalg hos Hageland!


Homeroom – ditt valg! Skandinavias største online tilbud! Hva er vel hjemmet uten blomster og grønne planter? I vårt sortiment finner du vaser for en enkelt blomst til kraftige buketter. Start Hjem og fritid Hage Dyrke og plante Potter, krukker og vaser.


Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Denne vakre vasen er laget av steingods med en unik glasur. Hvert produkt er unikt så fasong og farger vil varierer noe. Hos oss finner du vakre, dekorative vaser i ulike størrelser, farger og materialer.


Med andre ord noe for en hver smak. Under ser du vårt brede utvalg. De håndlavede vaser pynter både på bordet og gulvet. Find den, som passer til din indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg